Yüksel Balcı AKP’ye tam destek verdiğini açıkladı:

Balcı Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı ve 29 Mart 2009 Yerel Genel Seçimlerinde AKP’den Kdz. Ereğli Belediye Başkan Adayı olan Yüksel Balcı partisinin İlçe Teşkilatı’nı ziyaretinde 12 Haziran 2011 seçimleri için “5- dedi.

AKP Kdz. Ereğli İlçe Başkanı Adem Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından karşılanan Yüksel Balcı 12 Haziran Genel Seçimlerine AKP’nin çok değerli isimlerle girdiğini belirterek, “Zaten aday olamayan diğer aday adayı arkadaşlarımızın da yaptıkları açıklamalar ve verdikleri destekler bunu gösteriyor. Milletvekili adaylarımızın hepsi de birbirinden değerli insanlar. Ve inanıyorum ki bu liste bölgemiz için bir şanstır” dedi.

Şu durumda AKP’nin Zonguldak’tan 4 milletvekili çıkartmasına kesin gözüyle baktığını, ancak bununla yetinilmemesi gerektiğine dikkat çeken Balcı, “Ben de dahil kapı kapı, ev ev, sokak sokak çalışıp 5-0 yaparak Zonguldak’ta tarih yazmalıyız. Ben her anlamda partimin emrindeyim ve sokaklarda çalışacağım. Boş durmak yok, kesinlikle rehavete kapılmamalıyız ve sıkı bir çalışma ile arzu ettiğimiz tarihi yazmalıyız” şeklinde konuştu.

İlçe Başkanı Adem Öztürk, “Size de yakışan budur ve sizden bu desteği bekliyorduk” diyerek Yüksel Balcı’ya teşekkür etti.

Yüksel Balcı’nın aynı akşam da Milletvekili adayı Prof. Dr. Ercan Candan ile bir araya gelerek yapılması gerekenler ve seçim çalışmaları konusunda görüşme yaptığı bildirildi.