*CHP Kdz. Ereğli ilçe Başkanı Yaşar Balcı?nın sanal ortamda Ahmet Kurubacak hakkında kişi hak ve özgürlüklerine saldıran yorumlar yaptığı tespit edildi. Balcı'nın bir yerel gazetenin haber portalında Ahmet Kurubacak hakkında bazı iddialar öne sürmesi üzerine yapılan suç duyurusu sonrasında yapılan teknik araştırma, İP adresinin Yaşar Balcı'ya ait olduğunu ortaya koydu.

--Kdz. Ereğli CHP ilçe Başkanlığında sıkıntılı günler bitmiyor. Yaşar Balcı?nın ilçe başkanlığı süresince gerek partililer ve gerekse de yerel yönetimle arasında yaşanan soğukluk, şimdi de bir parti üyesi ne hakkında sanal ortamda hakaret ve iftira ettiğine dönük belgelerle daha ileri boyuta taşındı.

OLAY NEDİR?

İlçede yayın yapmakta olan haftalık bir gazetenin  (şimdi günlük yayımlanıyor) haber portalında Ahmet Kurubacak ile ilgili olarak bazı iddialar yayımlandı. Kurubacak bu iddiaların haksız ve iftira olduğunu öne sürerek yargıya başvurdu ve Kdz. Ereğli Cumhuriyet Başsavcılığının tespitiyle, Kurubak hakkında yorumlar yazanın CHP ilçe Başkanı Yaşar Balcı olduğu ortaya çıktı.

Kurubacak Yaşar Balcı'nın öne sürdüğü iddiaları kanıtlamasını da isteyerek hakkında suç duyurusunda bulunup davacı olurken, bu çirkin olayda adı ortaya çıkan Yaşar Balcı?nın ise konuya nasıl yanıt vereceği merakla bekleniyor.