Yayaya çarptı

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Uzunmehmet Caddesi Kanberoğlu Turizm önünde önceki gün meydana genle trafik kazasında 1 kişi yaralandı. Verilen bilgiye göre saat 11.15 sıralarında söz konusu yerde Ö.P. idaresindeki 34 UN 5327 plakalı aracını park etmeye çalıştığı sırada müşteki H.A.'ya çarparak yaralanmasına neden oldu. Hastaneye kaldırılan H.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken şüpheli ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.

 

Yine dolandırıcılık

Zonguldak Mithatpaşa Mahallesi Gazi Paşa Caddesi Yapı Kredi Bankası önünde müşteki H.A. dolandırıldı. Verilen bilgilere göre saat 13.00 sıralarında müşteki H.A., 0 537 744 83 76 numaralı telefondan kendisini arayan kişinin emniyet mensubu olarak kendisini tanıttığını şahsa itibar ederek verdiği banka hesap numarasına toplam 180 TL para yatırmak suretiyle dolandırıldığını iddia ve şikayet etmesi üzerine telefon hattının sahibi M.M.Ç.'nin yakalanması için çalışma başlatıldı.

 

Hastane önünde tehdit!..

Atatürk Devlet Hastanesi önünde tehdit iddiası ile 1 kişi hakkında soruşturma başlatıldı. Verilen bilgilere göre Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Devlet Hastanesi önünde müşteki S.K, ticari rekabetten dolayı şüpheli S.E.'nin kendisini tehdit ettiğini iddia ve şikayet etmesi üzerine söz konusu S.E'nin ifadesinin alındığı ve olay ile ilgili soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi.

 

Baldırından bıçakladı

Zonguldak Meşrutiyet Mahallesi Yağcılar Caddesi, Yağcılar Bim Önünde meydana gelen kavgada 1 kişi bıçakla yaralandı. Alınan bilgilere göre saat 14.00 sıralarında şüpheli T.T. ile diğer şahıslar arasında bulunan husumetten dolayı çıkan tartışma neticesinde şahıslar birbirlerini elle darp ederek hakaret etti ayrıca S.E., T.T.'u baldırından bıçakla yaraladı. Şahıs hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklandı yine olaya karışan şüpheliler yakalanarak tahkikata başlanıldı.

 

İntihara teşebbüs

Zonguldak Terakki Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi üzerinde saat 18.00 sıralarında meydana gelen olayda, müşteki M.A., psikolojik sorunlardan dolayı ismini bilmediği ilaçlardan yaklaşık 10-15 adet içerek intihara teşebbüs etti. Yakınları tarafından hastaneye kaldırılan M.A.'nın hayati tehlikesinin bulunmadığı açıklanırken olay ile ilgili de soruşturma sürüyor.

 

Şaka, baltalı kavgaya döndü

Zonguldak'a bağlı Gelik Beldesi Merkez Mahallesi Eski Çarşı Caddesi üzerinde meydana gelen şaka olayı polis merkezinde son buldu. Saat 08.00 sıralarında şüpheli H.A. arkadaşı olan H.P ile şaka amaçlı ensesine tokat atması üzerine sinirlenerek küfür ettiğini ve H.P.'nin eline geçirdiği baltanın sap kısmıyla başına vurduğunu iddia ederek şikayetçi oldu. H.A. hastaneden rapor alırken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

 

 

Özel ocakta iş kazası

Kilimli'ye bağlı Gelik Beldesi Merkez Mahallesi Deka Madencilik'te önceki gün sabaha karşı meydana gelen iş kazasında 1 işçi yaralandı. Verilen bilgilere egöre müşteki M.K. bahse konu kömür ocağında çalıştığı sırada tavandan ayağına taş düşmesi sonucu ayağından yaralandı. Hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilen işçi hastaneden taburcu edildi.

 

Kendi kendini ihbar etti

 

Kdz.Ereğli Sarıkorkmaz Mahallesi'nde önceki gün saat 12.30 sıralarında meydana gelen olayda emniyete giden kişi evinden altınlarının çalındığı yönünde şikayette bulundu ardından eşine söyleyemediği gerekçesi ile böyle bir ihbarda bulunduğunu açıkladı. Verilen bilgiye göre saat 12.30 sıralarında müşteki ve şüpheli olan Y.A. polis merkezine başvurarak eşine ait altınların ikametinden çalındığını iddia etti, kısa bir süre sonra tekrar müracaatta bulunan Y.A. borcu olduğundan dolayı altınları kendisinin aldığını ve bu durumu da eşine söyleyemediğini iddia etmesi üzerine soruşturma başlatıldı.

 

 

Dağıtıp kaçtılar

 

Çaycuma, İstasyon Mahallesi Gökhan Velikişoğlu Caddesi üzerinde önceki gün saat 21.30'da meydana gelen olayda, müşteki E.G., faili meçhul şahıs veya şahısların ikametine girmek suretiyle ikametindeki eşyalarını dağıttıklarını ancak çalınan bir eşyasının olmadığını iddia ve şikayet etmesi üzerine yapılan incelemede parmak izinin rastlanılmadığı hırsızlık olayında ahşap olan kilitsiz pencereden içeriye girildiği tespit edildi. Olayı gerçekleştiren kişi ya da kişilerin yakalanması için tahkikat başlanıldığı öğrenildi.

 

Kasten yaralama

 

Saltukova Beldesinde saat 10.00'da meydana gelen olayda S.B. ve A.G. isimli şahıslar, alacak verecek meselesinden dolayı tartışarak birbirilerini karşılıklı darp ettikleri ve S.B.'nin, A.G.'yi sağ kolundan bıçakla yaraladığı şahısların birbirilerinden şikâyetçi olmaları sonucu anlaşıldılar. Yaralıların tedavileri Çaycuma Devlet Hastanesinde yapılarak taburcu edilirken hayati tehlikelerinin bulunmadığı belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile şüpheliler ifadelerinin alınmasını müteakip serbest bırakıldılar.

 

Çaycuma'da iş kazası

 

Çaycuma, Nebioğlu Beldesinde faaliyette bulunan Altun Pen Plastik Doğrama fabrikasında işçi olarak çalışan M.Ü., iş yerinde bulunan sobayı tinerle tutuşturmak isterken, tinerin alev alması sonucu vücudunun çeşitli yerlerinden yandı. Şahsın tedavisi Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Hastanesinde yapılarak taburcu edilirken hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi. Cumhuriyet Savcısının talimatı ile gerekli tahkikata başlanıldı.

 

 

İşyeri ruhsatsız çıktı

Kdz.Ereğli'de Topallı Köyünde; saat 23.35 sıralarında C.E. isimli şahsın işlettiği kahvehanede yapılan kontrolde; kahvehanenin işyeri açma ve çalıştırma ruhsatının olmadığı tespit edildi. İşletme sahibi ve işyeri hakkında idari yaptırım uygulanmak amacıyla Kdz.Ereğli Kaymakamlık makamına gönderilmek üzere tutanak tanzim edilerek gerekli tahkikata başlanıldı.