Zonguldak'ta baltayla oynarken yanlışlıkla parmağını kesen küçük çocuk için Ankara'dan hava ambulansı getirtildi. Helikopterin yaralıyı almak için indiği stadyumda oynanan futbol maçına ara verildi.  
Edinilen bilgilere göre, Kdz. Ereğli Gebe köyünde ikamet eden 3 yaşındaki Efe Özsoy baltayla oyun oynarken, bir anda sol el işaret parmağını kesti. Küçük çocuk, ailesi tarafından Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi'ne oradan da BEÜ Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanede Micro Cerrahi olmaması nedeniyle, çok uzun uğraşlar sonrası Ankara Numune Hastanesinde yer bulundu. Daha sonra Ankara'dan 112 Hava Ambulansı çağırıldı. Ambulansın gelmesiyle birlikte Kozlu Stadı'nda oynanan Kozlu Belediye Spor'la Ereğli Belediye Spor arasındaki hazırlık maçı 40. dakikada hakem tarafından durduruldu. Hava ambulansının inmesiyle stada gelen Efe Özsoy, kopan parmağıyla birlikte ambulansa bindirildi. Ahmet ve Şerife Özsoy çifti hava ambulansına oğullarının bindirilişini ve havalanması yaşlı gözlerle izledi. Efe Özsoy, 112 Hava Ambulansıyla Ankara Numune Hastanesine kaldırılırken maç ise kaldığı yerden oynanmaya devam etti.
112 Acil Sağlık Hizmetler Şube Müdürü Barış Fidan ise, bayram tatili ve tatil sezonu olması nedeniyle hava ambulansını ve hastanedeki yeri zor bulduklarını belirtti.