5-6-7 Temmuz’da gerçekleştirilen ‘Yeniden Sevgi, Barış, Dostluk’ Festivali etkinlikleri kapsamında motoruyla Türkiye yollarına çıkan ve Ereğli’yi tanıtan Barış Bahadır, Türkiye turunu tamamlayarak yeniden Ereğli’ye döndü. Bahadır, Belediye Başkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek bu projeye katkılarından dolayı teşekkür etti.

5 Temmuz’da sokak hayvanları için motoruyla Ereğli’den yola çıkan hayvan sever Barış Bahadır, 30 günde 39 şehir dolaştı, 10 bin kilometre yaptı. Gittiği yerlerde sokak hayvanlarına Ereğli Belediyesi’nin sponsorluğunda mama ikramında bulunan Bahadır ayrıca Ereğli’nin tanıtımını gerçekleştirdi.

HAYVANLAR BARINAKTA DEĞİL BİZLERLE YAŞAR

Türkiye turunu tamamladıktan sonra ilçeye dönen ve Başkan Posbıyık’ı makamında ziyaret eden Bahadır, katkıları için teşekkür etti. Yola çıkmadan önce Başkan Posbıyık’ın söylediği ‘Bizde hayvanlar sokakta değil, aramızda, bizlerle yaşar’ sözünün yolculuğuna rehber olduğunu ve gittiği yerlerde sloganlaştığını belirterek “Gittiğim şehirlerde ‘Kdz. Ereğli’den geliyorum’ dediğimde herkes ‘Efsane başkanın şehrinden mi’ diyor. Bundan gururlandım. Sokak hayvanları için verdiğiniz katkıya ve ayrıca bugüne kadar Ereğli’nin tanıtımı için harcadığınız çabaya bir hayvan sever olarak çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Başkan Posbıyık da Bahadır’a teşekkür ederek “Sokak hayvanlarıyla ilgili çalışmalarımız, o konudaki yasalar çıkmadan çok önce başladı ve bu alandaki duyarlılığımız, çalışmalarımız devam edecek. Yeni projeler için hazırlıklarımıza başladık" dedi.