Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerinin, Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği (AGEP) tarafından düzenlenen uluslararası yemek yarışmasında ikinci oluh  gümüş madalya kazandıkları üniversite tarafından şöyle bildirildi:

Katıldığı birçok yarışma ve organizasyonda elde ettikleri başarılarla Üniversitemizi gururlandıran Aşçılık Programı öğrencilerimiz, Türkiye Aşçılar Federasyonu (TAFED) himayesinde AGEP tarafından düzenlenen “Gelenekten Geleceğe Yemek Yarışmaları” Kapalı Kutu (Black Box) temalı yarışmada 24 üniversite arasında ikinci oldu.

Devrek Esnaf ve Sanatkârlar Odası’nın katkılarıyla yarışmada yer alan Devrek Meslek Yüksekokulu Aşçılık Programı öğrencilerimizden Aleyna Özer, Muhammed Yasin İnce ve Ergün Yazıcı’dan oluşan ekibimiz, Siyez Bulgurlu Antrikot, Avokado Soslu Sebze Buketi ve Şıllık Tatlısı hazırladılar. Gerçekleştirilen bu uluslararası organizasyonda yaptıkları sunumla Üniversitemiz, “En İyi Üniversite” kategorisinde gümüş madalyaya layık görüldü.

Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Devrek MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Ferdi Kesikoğlu, katkılarından dolayı Devrek ESO Başkanı İsmet Akdemir’e teşekkür etti ve öğrencilerimizi göstermiş oldukları üstün başarılarından dolayı tebrik etti.