Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, Yönetim Kurulu Üyeleri, Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Şube Başkanı ve önceki Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Erol Yukarıbaş, Ereğlililer Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş ve Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile Gelsenkirchen bir araya geldi.

Dernek ve Önder Gazetesi Yöneticileri ilk olarak Gelsenkirchen’de bulunan dernek binasına giderek Zonguldaklılar ile bir araya geldi. Dernek yöneticileri ve üyelerin sıcak ilgisi karşılaşan heyet adına konuşan Ereğlililer Derneği 2. Başkanı Ayhan Atay ile Önder Gazetesi İmtiyaz Sahibi Emrah Bozkuş, amaçlarının birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmek olduğunu anımsatarak gösterilen yakın ilgiye de teşekkür etti.

Yaklaşık 2 saat süren dernek ziyaretinin ardından dernek yöneticileri tarafından yemek verildi. Yemeğe Ormanlılı olan Güneş Düğün Salonu sahibi Mehmet Güneş de katıldı. Geç saatlere kadar süren ve oldukça verimli geçen yemekli toplantının ardından birlik ve beraberlik içerisinde hareket etmenin başarıyı yakalamada en önemli faktör olduğu bir kez daha vurgulandı. Almanya Zonguldaklılar Derneğinin yeni ve önceki başkanları ise yaptıkları kısa konuşmalarda koltukların geçici olduğunu önemli olanın Zonguldaklıların birlik ve dayanışması olduğuna dikkat çektiler.