Kdz.Ereğli’nin Ormanlı Beldesi’nde doğup büyüyen ve gittiği Almanya’da başarıdan başarıya koşan genç işadamı Fatih Demircan önemli bir başarıya daha imza atarak Zonguldak’ın gururu oldu.

 

Kozmetik Toptan Satıcılığında Fatih Demircan markasını oluşturan çok sayıda kişiye de iş imkanı sağlayan işadamı Fatih Demircan, şimdi de dünyanın en iyi otelleri arasında gösterilen Avrupa’da hemen hemen her ülkede bulunan Van Der Valk Hotels Restaurant bölümünde önemli bir projeyi hayata geçirdi.

 

ÜNLÜ OTELDE DEMİRCAN FARKI

Dünyanın en iyi otelleri arasında yer alan Almanya başta olmak üzere pek çok ülkede bulunan Gladback’de Van Der Valk Hotels Restaurant’ın bir bölümü Muazzam Düğün Sarayı olarak hizmete sundu. Düğün, konser, nişan, sünnet, dernek, organizasyonlar olmak üzere pek çok etkinliğe ev sahipliği yapacak olan Fatih Demircan’ın önümüzdeki süreçte başarısını daha da yükseklere taşıması bekleniyor.

 

Önceki gün Muazzam Düğün Sarayı’nın açılışı Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Gelsenkirchen Şube Başkanı Erol Yukarıbaş, Almanya Zonguldaklılar Derneği Başkanı Mehmet Karakulak, dernek yöneticileri, kalabalık davetli topluluğunun katılımı ile gerçekleştirildi. Almanya Zonguldaklılar Derneği’nin etkinliklerine de sponsor olarak tam katkı sağlayan Fatih Demircan’ın bu mutlu gününde dernek yönetimi tarafından kendisine plaket takdim edildi.

 

Önder Gazetesi olarak Ereğlili işadamı Fatih Demircan’ı bu başarısından dolayı kutluyoruz.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)