Alaplı Emniyet Müdürlüğünde görevli bir emniyet amiri ve 10 polis memuru Valilik tarafından takdir belgesiyle ödüllendirildi.
Emniyet Müdürlüğü lokalinde düzenlenen törene Kaymakam Aydın Memük, Emniyet Müdür Vekili İsmail Baş ve Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurları katıldı.
Ödül töreninde konuşan Alaplı Kaymakamı Aydın Memük, İlçe Emniyet Müdürlüğünde görevli polis memurlarının görevlerini yerine getirirken göstermiş oldukları üstün gayret, teknolojiyi kullanma becerisi, ast ve üstleriyle olan ilişkileri ve polis-vatandaş ilişkilerine dikkat ederek, başarılı çalışmalar sergilediğini söyledi. İlçede asayiş ve güveni sağlama noktasında Emniyet Müdürlüğünün başarılı çalışmalara imza attığını belirten Memük, "İlçe Emniyet Müdürlüğümüzdeki polis memuru arkadaşlarımız çok büyük başarılara imza atmaktadırlar. Gerek hırsızlık olayları ve gerekse diğer asayiş olaylarında meydana gelen azalma ve suçların aydınlatılması noktasında önemli başarılar elde edilmiştir. Bizlerde her konuda kendilerine destek vermeye hazırız" dedi. Törende başarılı polislere takdir belgeleri Vali Erdal Ata adına Kaymakam Aydın Memük tarafından verildi.