Hakimler ve Savcılar Kurulu Kararnamesi ile Kars Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanan Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz için veda yemeği düzenlendi. Gülüç Beldesi'ndeki Ereğli Anadolu Otel'de düzenlenen veda yemeğine Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli İlçe Jandarma Komutan Vekili Ünsal Demir, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ereğli TSO Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Baro Temsilcisi Tayyar Kartal, Zonguldak, Ereğli ve Alaplı Adliye'sinde görevli hakim, savcı ve personel katıldı.

 "KENDİSİNDEN SON DERECE MEMNUNUZ"

Veda yemeği sonrasında duygu ve düşüncelerini dile getiren Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Camgöz ile yaklaşık 1 yılı bir çalışma arkadaşlığı yaptıklarını belirterek, "Başsavcının tayini nedeniyle duyduğum üzüntüyü dile getirmek istiyorum. Kendisi buradan İl Başsavcısı olarak gidiyor bu nedenle üzüntümüz bir nebze olsun sevince dönüşüyor. Kendisini kutluyorum. Biz başsavcımla yaklaşık 1 yıldır beraber çalıştık. Biz devletin idare, yürütme tarafında olan ve adliye mensubu arkadaşlarımızla hem görev anlamında hem insani ilişkiler anlamında iyi diyaloglar kurulması taraftarı olan kişileriz. Burada gayet güzel günlerimiz geçti, biz kendisinden son derece memnunuz. Bir dostumuzu kazandık ama tayini ile de bir dostumuzu kaybediyoruz" dedi.

Kdz.Ereğli'nin güzel bir ilçe olduğunu ve bu ilçede görev yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını vurgulayan Kaymakam Madenoğlu, günün anısına Başsavcı Camgöz'e hediye takdim etti.

 

"GEÇ BULDUK, ÇABUK KAYBETTİK"

"Değerli başsavcımızı geç bulduk çabuk kaybettik" diyerek sözlerine başlayan Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Başkanı Yaşar Tetiker de yeni görev yerinde başarı temennisinde bulundu.

 

"İL BAŞSAVCISI OLARAK GİDİYOR"

Baro İlçe Temsilcisi Tayyar Kartal, son dönemde Ereğli'de Başsavcıların görev süresinin 1 yıla düştüğünü anımsatarak, "Tam yeni tanışıyoruz, birlikte çalışmaya başlıyoruz, vedalaşma başlıyor. Buradan İl Başsavcısı olarak gidiyor olması bizler için onur verici. Katkı ve desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum" sözleri ile konuştu.

 

PERSONELDEN TEŞEKKÜR

Ereğli Adliyesi personeli adına da konuşma yapan İlçe Seçim Kurulu Müdürü Serpil Turhan, Başsavcının görev süresi içerisinde sorunların çözümü, personelin motivasyonu anlamında ciddi katkılar sağladığını vurgulayarak, desteklerine ve çalışmalarına teşekkür etti.

 

"HAKKINIZI HELAL EDİN"

Kars Cumhuriyet Başsavcısı olarak görev yapacak olan Ereğli Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz de yaklaşık 1 yıldır ilçede görev yaptığını belirtti. "Güzel bir çalışma ortamı buldum" diyen Başsavcı Camgöz, "İyi ve yoğun bir yıl geçirdik. Kars'a gidiyoruz, umarım orada da başarılı oluruz" dedi.

 

PLAKET VERİLDİ

Ereğli Cumhuriyet Savcısı Hamit Çiftçi, Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Baro Temsilcisi Tayyar Kartal tarafından Başsavcı Camgöz'e plaket takdim edildi.

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)