​Zonguldak Orman Bölge Müdürlüğünce 2017 yılı çalışmalarında; ağaçlandırma ve silvikültür, işletme pazarlama, kadastro mülkiyet, makine ikmal, izin irtifak, odun dışı ürün ve hizmetler, basın ve halkla ilişkiler ile orköy, konularında yapılan değerlendirmeler sonunda başarılı görülen Şube Müdürleri, İşletme Müdürleri, Müdür Yardımcıları, İşletme Şefleri ve Şube Mühendislerine teşekkür belgesi verildi.

 

Konuyla ilgili açıklama şöyle:

 

“Bölge Müdürümüz Ahmet Sırrı Beşel Bölge Müdürlüğümüz bünyesinde ve bağlı işletme Müdürlüklerimizde çalışan personellerimizden 2014 yılı içerisinde görevlerinde göstermiş oldukları başarıları nedeniyle bizde kendilerini Teşekkür Belgesiyle onurlandırmak istedik. Bu başarılı çalışmalarının devamını diler kendilerine teşekkür ederim. Teşekkür Belgesi alamayan arkadaşlar bir kırgınlık gösterip alınmasınlar ben inanıyorum ’ki tüm çalışma arkadaşlarım teşekkür belgesine layıktırlar çalışanlar arasında motivasyon açısından böyle bir uygulamanın bir sonraki yıllarda başka arkadaşların alacağına katkı sağlayacağına inanmaktayım” dedi.

 

Personel Daire Başkanı Hüdaverdi Şen ise ödül töreninde yaptığı açıklamada “ 2017 yılı çalışmalarımızda emeği geçen tüm personelime teşekkür ediyorum, bugün burada Teşekkür Belgesi alanlar kadar alamayan personelimizde başarılıdır. Tüm personelin 2018 yılında da daha başarılı çalışmalara imza atmak için gerekli gayreti göstererek çalışacaklarına inancını kaydetti.”