Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gülüç Belediye Başkan adayı Tarık Semiz, seçim çalışmaları kapsamında ev ve işyerlerini ziyaret ediyor, vatandaşların sorunlarını dinliyor. Genç ve dinamik bir ekip ile yola çıktıklarını belirten Başkan adayı Semiz, Gülüç’ü marka kent haline dönüştüreceklerini söyledi.

 

 

Gülüç’de MHP’nin belediye meclis üyelerini de belirlediğini açıklayan Semiz, “Cemil Kibar, Ayşe Akbir, Recep Akdoğan, Necmettin Turan, Fethiye Toptan, Ali Temel, Fatih Çelebi, Şendoğan Tanrıkulu, Yasemin Çakır belediye meclis üyeliğine adaylardır” dedi.

 

Seçim çalışmalarına ilişkin ise Semiz şu bilgileri verdi: “Biz ekip olarak yola çıktık ve ekibimizle güzel hizmetlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum. Seçim çalışmalarımızda Gülüç’ün her noktasına ulaşıyoruz, vatandaşlarımızı, esnafımızı, yaşlılarımızı, gençlerimizi dinliyoruz, neler yapabilirizi masaya yatırıyoruz. Gülüç halkının bizlerden beklentilerini önerilerini alıyoruz, Gülüç için neler yapabileceğimize birlikte karar veriyoruz. Amacımız halkımıza eşit, sağlıklı ve kaliteli hizmetler ile buluşturmaktır. Halkımızın bizlere gösterdiği yakın ilgiden dolayı bir kez daha teşekkür ediyoruz, gün birlik ve beraberlik içerisinde Gülüç’ü daha modern ve önemli bir kente dönüştürme günüdür. Başarıyı halkımız ile birlikte ulaşacağız”

 

(Haber: Mustafa Kemal Bektaş)