Kdz. Ereğli Beşiktaş Taraftarları Derneği yılın derneği ödülünü aldı

 

Kartal Haber tarafından yılın derneği seçilen Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği ödüllerini Erce Kaftan'ın elinden aldı.

 

Kartal Haber tarafından 2011 ve 2013 yıllarında yılın derneği seçilen Derneğimiz ödüllerini Kartal Haber Yönetim Kurulu Başkanı Erce Kaftan'dan aldı. Törende konuşan dernek başkanımız Tarkan Adik "Biz Ereğli Beşiktaş taraftarları Derneği olarak 2009 yılında kurulduk. Kurulduğumuzdan bu yana sosyal alanda çok güzel faaliyetler yapıyoruz. Bu faaliyetler sadece Ereğli'de değil yurt dışında da yurt içinde de çok Beşiktaşlılar Derneği ve Beşiktaşlıları takip eden Beşiktaş sevdalıları tarafından da çok güzel bir şekilde lanse oluyor. Bunlardan bir tanesi de Beşiktaş'ımızın önde gelen haber sitelerinden bir tanesi Kartal Haber tarafından bizi 2011 ve 2013 yılında yılın derneği seçti sayın Kartal Haber yönetim kurulu başkanı  Erce Kaftan bey. Bugün burada toplanmamızın nedeni derneğimizin bugüne kadar yapmış olduğu sosyal faaliyetlerin Kartal Haber tarafından değerlendirilip bizi yılın derneği seçmesidir. Bu bizi çok gururlandırmıştır. Bugünde Ereğli'de kendisini misafir ederek bize 2011 ve 2013'teki yılın derneği ödüllerimizi bize takdim etmesidir" dedi.

 

Kartal Haber internet sitesi Genel Yayın yönetmeni Erce Kaftan ise konuşmasında şunları söyledi:

“Türkiye'nin bir numaralı Beşiktaş Derneği sizsiniz. Ben buradan ciddi arkadaşlarla hep beraber sizlere söylüyorum. Yaptığınız faaliyetlere ben ayak uyduramıyorum izleyemiyorum. Şehre Beşiktaş'a çok büyük bir katma değer katıyorsunuz. Burada lafına  girmek istiyorum. Siz kimsenin adamı değilsiniz. Süleyman Seba'nın izinde gidiyorsunuz.  Beşiktaş'ın geleceği sizlersiniz. Bu yolda devam edin. Beşiktaş' a da üye kazandırmaya çalışın. Sizin gibi neferlere ihtiyacı var"

 

Yapılan konuşmaların ardından Kartal Haber internet sitesi Genel Yayın yönetmeni Erce Kaftan, 2011 ve 2013 yılları, yılın derneği plaketlerini Beşiktaş taraftarları Derneği başkanı Tarkan Adik' e teslim etti. Tören hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.

 

 

(Haber Merkezi)