Üyeleri arasında, mesleğinde ulusal ve uluslararası alanda başarı sağlamış ve iş adamlarının yer aldığı, Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü 2016-17 döneminde Rotary Meslek Ödüllerini, TED Kdz. Ereğli Koleji Vakfı Okulları Genel Koordinatörü Ramazan Yıldırım ve hizmette 108. Yılını kutlayan Özden Şekerleme firması adına Necati Cimit'e verdiği bildirildi.

 

HİZMET KURULUŞUDUR

Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü Dönem Başkanı Mert Öztürk, Erdemir Mühendisler Derneğinde düzenlenen törende yaptığı konuşmada, takdim edilen Rotary Meslek Ödülleri için şöyle konuştu: “Rotary Kulüpleri, iş ve meslek insanlarının oluşturduğu bir hizmet kuruluşudur. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü, bugüne kadar ‘Kendinden önce topluma hizmet’ ilkesiyle, yüzlerce toplum hizmeti projesi gerçekleştirmiş başarılı bir kulüptür. Bizler; dünya ülkeleri arasında iyi niyet ve anlayışı karşılıklı olarak geliştirerek barışa ve barış halinin kökleşmesine katkıda bulunan ender sivil toplum örgütlerinden biri olan Rotary’nin üyeleriyiz. Çalışmalarımızda, üyelerimiz arasında tanışıklığı bir hizmet fırsatı olarak görür ve bu nedenle her hafta düzenli olarak toplanarak tanışıklığımızı geliştirmeye çalışırız.

 

"ÇALIŞMALAR YAPARIZ"

Biz Rotaryenler, her Rotaryen’in kendi iş ve mesleği topluma hizmet fırsatı olarak yüceltmesini benimser ve bu nedenle iş ve meslekte yüksek ahlaki değerlerin yaygınlaşarak kullanılması için haftalık toplantılarımızda çalışmalar yaparız. Her Rotaryen üyemizin, hizmet idealini kendi kişisel, iş ve toplum hayatına uygulaması ve böylece topluma örnek olması için kendisini ve çevresini teşvik eden projeler geliştiririz.  Bizim gibi hizmet idealinde birleşmiş iş ve meslek sahipleri arasında dünya çapında dostluk ilişkileri kurarak anlayışı, iyi niyeti ve barışı geliştirecek uluslararası projeler yaparız. Bugün de burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz.

 

"HEM MESLEKTAŞLARINIZA HEM BİZE ÖRNEK OLDUNUZ"

Yıldırım ve Özden Şekerleme meslek hayatınız boyunca yaptığınız başarılı çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı çalışmaları için önder oluyorsunuz. Karadeniz Ereğli Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek onurunuzu, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkılarınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz Rotary Meslek Ödülü ile bu onuru kuşaklara aktarmak istiyoruz"

Etkinliğe üye ve üye eşleri ile misafirler katıldı.