Sinitli İlkokulu, Ortaokulu toplam kalite çalışmaları kapsamında okulunu derece ile bitiren hazırlanan projelerde başarı sağlayan 42 öğrenciyi Safranbolu gezisi ile ödüllendirdi.

 

Toplam Kalite çalışmaları kapsamında Sinitli İlkokulu, Ortaokulu önemli bir organizasyona daha ev sahipliği yaptı. Okulun Toplam Kalite çalışmaları kapsamında yaptığı çalışmalarda, okuldaki öğrencilerin başarılarının ve çalışmalarının yeterince ödüllendirilemediği bu durumunda öğrencilerde proje ve çalışmalara karşı ilgisizliğe yol açtığı, okuldaki başarının düşük olduğu tespit edildi.

 

Okul Müdürü Reşat Atar, okulun toplam kalite yönetiminde, ‘iyileştirmeye açık alan’ olarak ifade edilen bu durumun iyileştirilmesi amacıyla, 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında derslerinde başarılı, okul içinde yapılan projelerde derece alan 42 öğrenciyi Safranbolu gezisi ile mükafatlandırıldığını açıkladı.

 

Atar, Önder Gazetesi muhabirinin sorusu üzerine yaptığı açıklamasında şunları söyledi:

 

“42  öğrencimizi Safranbolu’ya götürdük ve geziyle ilgili bütün giderleri okulumuz karşılamıştır. Öğretmenlerce oluşturulan ekip gezinin ücretsiz olmasını sağlamak amacıyla Ormanlı Beldesinde ve Ereğli merkezinde faaliyet gösteren esnafları ve iş adamlarını ziyaret ederek  3 bin TL maddi destek sağlamıştır. Safranbolu’ya yapılan geziye Fen-Teknoloji Öğretmeni Gözde Özkan, Rehber Öğretmen Deniz Kınıcı, Sınıf Öğretmeni Osman Özata ve 42 öğrenci katılmıştır. Safranbolu gezisine maddi destek sağlayan, Ormanlı Beldesindeki,  Hamurcu Tic, Bektaş Tic., Çelik Tic., Cebeci Tarım Makineleri, Bağdat Mobilya, Korkmaz Kırtasiye, Hayat Eczanesi, Asya Kuyumculuk, Ensar Tic. Kdz.Ereğli Merkezdeki İbrahim Sezer (Sez Yapı), Öğretmenler Pazarı Kırtasiye, Şentürk Kuyumculuk, Baydanlar Mobilya, Üsem Sürücü Kursu, Nazar Pide Kebap Tic., Özaydın Tic., Nalcı Mobilya, Azim Kırtasiye, Kardeşler Kuyumcusuna ve esnaflarımıza teşekkür ederim”