Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Özbağı Belediye Başkanı İsmail Gözlü, AK Parti, Merkez İlçe Başkanı Metin Karaduman, AK Parti Kilimli Belde Başkanı Cavit Taşçı, Amelebirliği Başkanı Hasan Yılmaz, Gökçebey Engelliler Derneği Başkanı Ergin Şenay ve beraberindeki heyet, Ankara'da ziyaretlerde bulundular.
İlk olarak AK Parti'nin grup toplantısında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ı dinleyen misafirler, toplantı sonunda Başbakan Erdoğan'la fotoğraf çektirdi. Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş ile Kilimli Belediye Başkanı Seçkin Özdemir, Kozlu ve Kilimli'nin ilçe yapılmasından ötürü Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür ettiler.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, daha sonra kendisini de ziyaret eden konuklarıyla öğle yemeğinde bir araya gelerek, bol bol sohbet etti ve il, ilçe ve belde belediyelerinin talepleri konusunda görüş alışverişinde bulundular.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, Misafirlerimizin ve Başkanlarımızın ziyareti beni ziyadesiyle memnun etti.
Kendilerine çok teşekkür ediyorum. İlimiz için tüm teşkilatlarımızla el birliğiyle çalışıyoruz. İnşallah birlikte daha çok güzel hizmetlere imza atacağız dedi.