Türkiye Taşkömürleri Kurumu Genel Müdürlüğü, Armutçuk’ta bulunan Başçavuşlar Lokali’ni ihale usulü kiraya verecek. 26 Şubat 2014 Çarşamba günü saat 15.00’e kadar teklifler Türkiye Taşkömürleri kurumu Genel Müdürlüğü Satınalma Daire Başkanlığına teslim edilecek.

Genel Müdürlükten yapılan duyuruda ihale ile ilgili şu bilgiler verildi:

“Kurumumuz Armutçuk Müessesesinde bulunan Başçavuşlar Lokalinde; çalışan personelimize iş yerinin özelliğine göre özel şartname ve lokal talimatı esaslarında çay, kahve, ıhlamur, meyve özü, neskafe vs. gibi sıcak içecekler ile muhtelif meşrubat simit, poğaça, sandviç ve bisküvi gibi gıda maddeleri dışında yasal müsaade alınması şartı ile bira ve votka, aperatif olarak meze türü fındık fıstık, soğuk yiyeceklerin satışı ve dağıtım işinden ibarettir. Müessesemiz BAŞÇAVUŞLAR LOKALİ ihale usulü ile tek firma tarafından işletilecektir. İşletici firma kendisine teslim edilen lokalde Müessesemiz çalışanlarına sunacağı sıcak ve soğuk içeceklerin hem satışını hem de dağıtım işini yapacaktır. Kira başlangıcı, işyerinin işletmeciye teslim tarihinden itibaren başlayacak ve kira üçer aylık dönemler halinde (en geç beş iş gününde) peşin (KDV dahil) olarak ödenecektir. Kira Müessese kasasına yatırılıp makbuzun bir sureti Sosyal ve İdari İşler Servis Şefliği yetkililerine teslim edilecektir. Gecikme halinde İHALE ŞARTNAMESİNDE BELİRTİLEN GECİKME ZAMMI uygulanacaktır. İhale 3 yıllığına verilecektir”

 

"KANDİLLİ BİTİK"

Öte yandan ekonomisi dibe vurmuş emeklilerin fazlaca yaşadığı Kandilli'de akşam saatlerinde ise sokaklar bomboş. Belde halkının son dönemlerde ilçeye göçmesi işyerlerinin de kapanmasına neden oldu. İhaleye çıkan Başçavuşlar lokaline ise kimin girip girmeyeceği ise merak konusu oldu.