Zonguldak AKP İl ve İlçe Başkanları “24 Temmuz 1908, basından sansürün kaldırıldığı gün nedeniyle dün parti binasında yerel ve ulusal basın temsilcileri ile birlikte kahvaltıda buluşarak basın bayramını kutladılar.

Kahvaltıya; AKP İl Başkanı Hamdi Uçar, Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı, AKP Kadın Kolları temsilcileri ve yerel ve yaygın basın temsilcileri katıldı.  AKP Merkez İlçe Başkanı Aytekin Celal Kazancı yaptığı konuşmasında, “Öncelikle basın mensubu arkadaşlarımızın basın bayramını kutluyorum. Basın bizim için önemli, bizim etkinliklerimizde her zaman yanımızda basın olmuştur. Bizde basın bayramı nedeniyle beraber olmak istedik basınımızla tüm basın mensubu arkadaşlarımızın basın bayramını kutluyorum.” dedi.

Son olarak ise AKP İl Başkanı Hamdi Uçar ise şunları söyledi; “24 Temmuz 1908, basından sansürün kaldırıldığı gün olmasını nedeniyle basınımızla birlikte olmak istedik. Partimizdeki bayan arkadaşlarımız bu kahvaltıyı hazırladılar. Tekrar basın bayramını kutluyorum.”.

Basın bayramını parti binasında pasta kesildi. Pastayı ise Seda Fidan ve Çetin Sezgin ile birlikte kesilerek ikram edildi.