Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam’ın Cumhuriyet Halk Partisi'ne katıldı.

Gümeli beldesinde gerçekleştirilen törene CHP Parti Meclisi Üyesi, Zonguldak Milletvekili ve Zonguldak 2. Sıra Milletvekili Adayı Ali İhsan Köktürk, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir, CHP Zonguldak İl Başkanı Tümer Peker, Karadeniz Ereğli ve Alaplı Örgütleri yöneticileri, bazı Zonguldak İl Genel ve Karadeniz Ereğli Belediye Meclis Üyeleri, Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş ve partinin 1.Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Mehmet Haberal’ın oğlu Kemal Haberal da katıldı.
CHP Gümeli beldesi seçim bürosundan düzenlenen törende konuşan Gümeli Belediye Başkanı Ahmet Saydam, CHP üyesi olmaktan mutluluk duyduğunu belirtti.
Daha önce mensubu bulunduğu Demokratik Sol Parti’nin tüm yöneticilerine teşekkür eden Saydam, “12 Haziran Genel Seçimleri’nin ülkemiz ve Zonguldak için taşıdığı büyük önemi göz önüne alarak, bu seçimlerde ülke yönetimine talip olan CHP’ye katılmam konusunda önemli telkinler oldu. Bu talebi kanaat önderlerimizle değerlendirdik ve gerek bölgemiz gerekse de Gümeli için CHP’ye katılımımızın en doğru karar olduğu konusunda hem fikir olduk. Belediye Meclis Üyelerimizle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi’ne katılmaktan dolayı mutlu ve onurluyum” dedi.