Zonguldak Maden Nezaretçileri Derneği'nde yönetim kuruluna seçilen üyeler görev bölümü yaptı.Başkanlığa Erol Şekerci seçildi.
12. Olağan Genel Kurulu'nu 25 Mart 2012 tarihinde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Şemsi Denizer Salonu'nda gerçekleştiren Maden Nezaretçileri Derneği'nde yönetim kuruluna seçilen üyeler görev bölümü yaptı. Dernek binasında bir araya gelen yönetim kurulu üyeleri, Dernek Yönetim Kurulu başkanlığına Kozlu bölgesinden Erol Şekerci'yi seçti. Yapılan görev bölümü şöyle oluştu:
Başkan Erol Şekerci, 2. Başkan Aydın Aydemir, Dernek Genel Sekreteri Remzi Akça, Mali Sekreter Şendoğan Arık, üyeler Saffet Öztürk, Dursun Uçar, Halil Okur, Neşat Cebeci, Sebahi Aynalı, Hüseyin Sezer, Rıza Özmen.
Görev bölümünün ardından Yönetim Kurulu Başkanlığı'na seçilen Erol Şekerci bir açıklama yaptı. Maden Nezaretçileri Derneği'nin 25. yılını kutladığını belirten Şekerci, Maden Nezaretçileri Derneği, maden işçilerinin; dayanışma, örgütlenme ve mücadele geleneğiyle oluşturduğu bir kurumdur. Bizler yönetime seçilen temsilciler olarak, temsil ettiğimiz maden işçilerinin ve maden nezaretçilerinin birliğini, beraberliğini, dayanışma geleneğini pekiştirmekle görevliyiz. Hiçbir ayrım gözetmeksizin, birlik ve dayanışma içinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Maden nezaretçileri olarak sorumluluğumuzun bilincindeyiz. Bu sorumluluğu yerine getirebilmek adına herkesin omuz omuza, kol kola mücadelemize destek vereceğine yürekten inanıyoruz. Sorunları, yaşayanlar olarak bizden daha iyi bilen olmaz. Bu sorunların aşılması, iş yerlerimizde huzurun ve iş barışının, iş sağlığı ve güvenliğinin tam anlamıyla sağlanması amacıyla başta tüm maden nezaretçisi arkadaşlarımız olmak üzere herkesi dayanışmaya, derneğimiz çatısı altında birlik ve beraberliğe çağırıyorum dedi.