Alaplı Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin eşi Aysel Tekin ile birlikte seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, kapı, kapı gezerek vatandaşları ziyaret etmeye devam ediyor.

31 Mart 2019 Yerel Seçimleri için çalışmalarına ara vermeden sürdüren Alaplı Belediye Başkanı Cumhuriyet Halk Partisi Alaplı Belediye Başkan Adayı Nuri Tekin, çalmadık kapı sıkmadık el bırakmıyor. Gittiği her yerde halkın derdiyle dertlenen, sevinciyle sevinen Tekin, Afet Konutlarında vatandaşlarla kucaklaştı.



Eşi Aysel Tekin, Belediye ve İl Genel Meclis üyeleri ve çok sayıda partili ile birlikte Afet Konutlarına giden Tekin, kapıları tek, tek çalarak vatandaşlara projelerini anlattı.

 Tekin ziyaretlerde yaptığı açıklamalarda; ‘2014 yılında Alaplı Belediye Başkanı seçildiğimiz günden beri güzel çalışmalar içinde bulunduk. Aynı hızla çalışmaya devam ediyoruz. Alaplı'da değişim adına çok işler yaptık. Alaplı'nın yüzde 70-80'ini toparladık. Alaplı'ya yapılması acil olan hizmetleri yaptık. Bundan sonra daha büyük projeleri hayata geçireceğiz. Karşıyaka’da bir dolgu sahamız var. Burası Alaplı’nın aynası olacak. Aile parkları, oturma gurupları olacak. Sahil Park’tan Karşıyaka dolgu alanına insanlarımız yürüyerek gezinti yapmasını sağlayacağız. Tepeköy mahallemizde çekirdek tepesi var. Alaplı en yüksek ve manzarası en güzel olan yeridir.  Oraya seyir terası, kafeteryalar, piknik alanları yapacağız. Halkımızın dinebileceği vakitlerini geçirebileceği güzel bir alan yapacağız. Bizim tüm amacımız Alaplı halkına hizmet etmek. Bunu için var gücümüzle gece gündüz demeden çalışıyoruz’ dedi.

Gittiği her yerde vatandaşlar tarafından sıcak ilgisi ile karşılaşan Belediye Başkanı Nuri Tekin, seçim çalışmaları kapsamında Afet Evleri ve 690 Evler Mahallesinde ev ziyaretlerinde bulundu.