AKP İlçe Başkanları ve Belediye Başkanları, İl Başkanı Hamdi Uçar başkanlığında parti binasında bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.
Toplantı öncesi bir açıklama yapan İl Başkanı Hamdi Uçar, bu toplantıları düzenli ve sürekli hale getireceklerini belirterek, "Bu toplantılarımızı yerel seçimler öncesinde düzenli bir şekilde her ay yapıyorduk. Yerel seçimlerin ardından teşkilat seçimlerimiz oldu, ara verdik. Ama bundan sonra bu toplantılarımızı düzenli bir şekilde hem belediye başkanlarımızın, hem de ilçe başkanlarımızın olduğu bir ortamda yapacağız. Belediye başkanlarımızın çalışmaları, yapacakları programlarla ilgili, teşkilatlarımızın birlik beraberlik ve düzen içerisinde çalışmalarının değerlendirmesini yapacağız" dedi.

"KİLİMLİ HASTANESİ
ÇÖZÜME KAVUŞACAK"
İl Başkanı Hamdi Uçar, Ankara'da yaptığı ziyareti de değerlendirerek, şunları söyledi;
"Sayın Bakanlarımızı zaman zaman Zonguldak'a davet ederek Zonguldak'ımızın sorunlarını yerinde görmelerini sağlamak istiyoruz. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Ömer Dinçer ile randevumuz vardı. Bu doğrultuda kendisini ziyaret ettik. Özellikle Çalışma Bakanımızı ilgilendiren ilimizin birkaç sorunu var. Bu sorunlardan bir tanesi, kamuoyunun bildiği gibi Kilimli'de yapılan hastanemizin Çalışma Bakanlığımıza ait olmasıydı. Binanın da Sağlık Bakanlığı'na ait olması münasebetiyle hastanemizi bir türlü ruhsatlandırıp da açamadık, halkın hizmetine sunamadık. O yüzden buranın halkın hizmetine sunulması için Sayın Bakanımızla görüştük. Sağlık Bakanımız ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız ortak bir çalışma yapıp burayı sonuçlandıracak."

"HASTANE LOJMANLARI
KOMPLEKS OLACAK"
"Diğer sorunumuz olan Atatürk Devlet Hastanesi içindeki Çalışma Bakanlığı'na ait lojmanların bulundukları yerden kaldırılıp oradaki alanın kompleks haline getirilmesi için çalışmalarımız vardı. Çalışma Bakanımız bu çalışmamıza da sıcak baktı. Sağlık Bakanlığımızdan bu konu için ödenek çıkartacağı sözünü aldık."

"OKUL PROJESİ EN KISA
ZAMANDA GERÇEKLEŞECEK"
"Ayrıca Amele Birliğimizin yönetmelik değişikliği ve yapmayı planladıkları okulla ilgili çalışmalarımız oldu. Onu da sayın Bakanımızla bizzat görüştük. Kendisi yönetmelik değişikliğine sıcak baktığını, en kısa sürede çalışmaların yapılıp kısa zamanda okulun yapılmasına yardımcı olacağını bildirdi. Sayın Bakanımızı Zonguldak'a davet ettik.
Ancak önümüzdeki bir-iki ay içerisinde ziyaretin gerçekleşemeyeceğini, Aralık ayı gibi çalışmalarımızı bitirdikten sonra bir takım ziyaretler yaparak şehrimizde ziyaretler yapacağının sözünü aldık."