Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkanı adayı Hüseyin Uysal, Önder Gazetesi'ni ziyaret etti, Sorumlu Müdür Mustafa Kemal Bektaş ile görüştü.

Beraberinde İlçe Başkanı Turabi Çelik, Belediye Meclis Üyesi adaylarının da bulunduğu ziyarette Uysal, seçimi kazanarak hizmetlere kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Geçtiğimiz gün açıklanan seçim beyannamesine kamuoyundan olumlu tepkiler geldiğini ve hayata geçirilebilecek projeler olduğunu, yapılacak her projede önce güvenlik sonra estetik olacağını ve belediye bütçesiyle  kısa zamanda hayata geçebilecek gerçekçi projeler ile yola çıktıklarını belirten Uysal,  "Günümüz öyle bir günkü, zaman öyle bir zaman ki sürekli kendi hayatımızı güncellememiz lazım. Bugün doğru dediğiniz bir projeye keşke diyorsunuz. Bu projeler hiç kimsenin hayır demeyeceği projeler. Sadece bu projeleri yapmakla kalmayacağız. Kırsal yaşamın ağırlıklı olduğu mahallerimizde de yaşamsal değişiklikler olacak. Bunlardan daha fazlasını yapacağız. Şimdi zaman bizim zamanımız. Zaman büyük birlik zamanı. Kazanırsak Ereğli kazanacak" diye konuştu.

Kent içi ulaşım sorununun çözümü noktasında yaklaşık 2 yıl önce başlatılan çalışmaların tamamlandığını ve yeni dönemde bu projeyi hayata geçireceklerini anlatan Uysal, şu ifadelere yer verdi:

"Kent ulaşımı ve trafik sorununa ilişkin yaklaşık 2 yıl önce bir adım atarak, İstanbul Teknik Üniversitesi ile bilimsel bir çalışmayı başlattık. Kent ulaşımının daha sağlıklı gerçekleştirilebilmesi için hazırlanan proje tamamlandı. Bilindiği gibi bu tür önemli projeler hemen hayata geçemiyor, alt yapısının iyi olması iyi analiz edilmesi ve iyi bir proje hazırlanması gerekiyor. 2 Yıl sonunda ilçenin ulaşım sorununu tamamen ortadan kaldıracak projeyi tamamladık. Yeni dönemde bu projeyi hayata geçireceğiz. Ereğli halkımıza hayırlı uğurlu olsun"

Uysal, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici'nin de 24 Mart Pazar günü ilçeye gelerek Müftü Mahallesi Şehit Asım Çömeten Sokak'ta belediyeye ait otopark alanında ilçe halkına sesleneceğini vurguladı, etkinliğe bölge halkını davet etti.