Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Bülent Ecevit Üniversitesi Alaplı Meslek Yüksek Okulu (MYO) Müdürü Yrd. Doç. Dr. Rıfkı Henden’i ziyaret etti.

MYO Kampüsü'nde devam eden çalışmaları da inceleyen Tekin, belediye olarak kampüs içinde çevre ve peyzaj düzenleme çalışmalarına destek olabileceklerini söyledi.

"Mükemmel bir kampüs alanı ortaya çıkmış" diyen Tekin, "Çok beğendim. Daha da mükemmel bir kampüs olması için okulumuzun çevre düzenleme ve peyzaj eksikliklerini tamamlama sözünü okul müdürümüze veriyoruz. İnanıyorum ki tüm çalışmalar bittiğinde bölgemizin en güzel ve en yaşanabilir MYO kampüs olacaktır" ifadesini kullandı.

Henden de ziyaretten duyduğu memnuniyeti vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Alaplı’ya böyle bir kampüs alanı kazandırdığı için Rektörümüz Prof. Dr. Mahmut Özer’e sonsuz teşekkürlerimizi bir borç biliyoruz. Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin bu zamana kadar okulumuza birçok katkılar sağlamıştır. Okulumuzun sosyal tesis, spor alanları ile oturma gruplarının temini konusunda her türlü desteği vereceğini belirtti. Kendisine okulum ve öğrencilerim adına teşekkür ediyoruz."


Haber: Cem Sürmeneli