Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas ve 19 mahalle muhtarı, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

 

30 Mart yerel seçimler sonucunda, yeni seçilen mahalle muhtarlarının da katılımıyla gerçekleştirilen ziyarette, konuşma yapan Karadeniz Muhtarlar Federasyonu Başkanı Şerafettin Nas; “Bizler, her zaman Belediye Başkanlarımızın yanındayız. Vatandaş ile belediye arasında en önemli köprü bizleriz. Mahalle muhtarları, belediyenin sağ kolu gibi mahallesindeki sorunları aktarır ve o yönde çalışır. İmkânlar ölçüsünde ise yapılabilecekler yapılmaya çalışılır. Şahsen ben, hiçbir aksaklık olacağını düşünmüyorum. Yeni seçilen arkadaşlarım ve mevcut mahalle muhtarı arkadaşlarım adına, sizlere görevinizde başarılar diliyoruz.” şeklinde konuştu.

 

“İVEDİLİKLE SÜRDÜRÜYORUZ”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ise, mahalle muhtarlarına çok görevler düştüğünü, vatandaş ile köprü vazifesini kurduklarını belirtti. Başkan Akdemir, 19 mahalle muhtarı ile de uyumlu bir şekilde çalışacaklarını ifade ederek konuşmasında şunları söyledi: “Şimdiye kadar ki çalışmalarımızda nasıl dostça ve birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürdüysek, bundan sonrada öyle olacağını düşünüyorum. Yapılacak işlerimiz, hemen olmayabiliyor. Ancak ivedilik ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonra hep beraber güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum.” dedi.

 

(Haber Merkezi)