30. yılını kutlayan Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü'ne emeği geçenlere plaket verilerek teşekkür ediliyor. Kuruluş etkinliğinde bulunamayan belediyenin eski ve yeni başkanlarına yönetim adına plaketler verildi. Belediyeden bu konuda yapılan yazılı açıklama şöyle:

KURUCU BAŞKAN POSBIYIK
1980 Yılında kurulan Karadeniz Ereğli Belediyespor Kulübü'nün kuruluşunun 30, yılı kutlama etkinliklerine katılamayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ve Ereğli Belediyespor Kurucu Başkanı ve önceki belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'a plaketleri Kulüp Başkanı ve Yöneticileri ile Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Yardımcısı Turan Çınar tarafından plaketleri verildi.
Ereğli Belediyespor Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı, Başkan Posbıyık'ın şehir dışında olmasından dolayı Başkan vekilliği görevini yürüten Belediye Meclis Üyesi Miktad Güngör ve Ereğli Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Necat Bakan ile Belediye Başkanı Posbıyık'ı makamında ziyaret ederek kulübe bugüne kadar yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ettiler. Başkan Posbıyık ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Kutlama etkinliklerine katılamayan Ereğli Belediyespor Kurucu Başkanı ve Önceki dönem Belediye Başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu'na plaketini gecede kendisinin yerine plaketi teslim alan Belediye Meclis Üyesi ve Belediye Başkan Yardımcısı Turan Çınar, Kulüp Başkanı Özkan Özyağcı ve Yönetim kurulu üyesi Necat Bakan ile birlikte Ruhi Cöbekoğlu'nu ziyaret ederek plaketini verdi.
Turan Çınar, Ruhi Cöbekoğlu'nun kulübe çok önemli katkıları olduğunu belirterek kendisine bugüne kadar yaptığı çalışmalardan dolayı teşekkür etti.