Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Gökçeler Belediye Başkanı Bekir Çolak, Çaylıoğlu Belediye Başkanı Rıfkı Gültekin, Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi Başhekimi Muharrem Erdem, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu, Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu ve Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesi İşletme Müdürü Hasan Yılmaz; İzmirlioğlu Huzurevi'ni ziyaret ederek Yaşlılar Haftası'nı kutladılar. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal ve Huzurevi sakinleri, konuklarına tek tek teşekkür ettiler.

Ziyarette konuşan Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör, Sizlere yalnız olmadığınızı göstermek adına buradayız dedi.

Bizi de birer evladınız, yakınınız olarak görünüz şeklinde konuşmasını sürdüren Güngör, Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal'dan da övgüyle söz etti.

Ziyarette, Belediye Başkanları, Başhekim Muharrem Erdem ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İlhan Yazıcıoğlu da birer konuşma yaparak; küçüklerin büyüklere, büyüklerin de küçüklere karşı vecibeleri olduğunu ve bunların en iyi şekilde yerine getirilmesi gerektiğini vurguladılar.

Ziyarette ayrıca, Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu tarafından hazırlatılan pasta, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ve Huzurevi Müdürü Zeynep Ünal tarafından kesildi. Zeynep Ünal, Gülüç Belediye Başkanı Aydın Güngör ve Yazıcıoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili İrfan Yazıcıoğlu'na kendi elleriyle pasta ikramında bulundu. Ziyaret, huzurevi sakinleri ile yapılan hoş sohbetin ardından sona erdi.