Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, Kız – Erkek olmak üzere Basketbol Yaz Spor Okulu kurslarını, 20 Haziran Pazartesi başlatıyor.

Basketbol Yaz spor okulları için kayıtlar devam ediyor. Pandemi dönemin de titizlikle hijyen kuralları çerçevesinde yapılan kurslar sonrasında normal çalışma dönemine girilmesi ile yoğun bir tempo ile çalışılmakta ve gösterilen ilgiden memnuniyet duyulmaktadır. Sınıf kontenjan sayısı baz alınarak yaş grupları oluşturulacak. Hafta içi Pazartesi-Çarşamba-Cuma günleri olmak üzere haftada 3 gün yapılacak basketbol yaz kurslarına ait tarih aralığımız; 20 Haziran – 08 Temmuz. Bayram tatilleri dikkate alınarak kurslarımız tek dönem halinde 3 hafta yapılacaktır.

Kdz. Ereğli Belediyespor Kulübü, 2021-2022 Sezonu Kış okulları 12 Haziran’da sona eriyor. Kış Okulları Ekim ayı ilk haftasında 2022-2023 Sezonu için tekrar başlatılacak.

Kdz. Ereğli Belediye Spor Kulübü, Kış ve Yaz Spor Okullarımız da branşlarında deneyimli ve kariyerli eğitmenlerimiz ile Pandemi, okul dönemi sonrası stresini atmak ve basketbol sporu yapmak isteyen tüm kursiyerlerimizin, kontenjanlar dolmadan kayıt yaptırmalarını bekliyoruz.

BASKETBOL

Kırmacı- Kemer Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdürecek olan basketbol yaz spor okullarına kayıtlar devam ederken kız - erkek basketbol yaz okuluna 2008 -2015 doğumlu, kız- erkek öğrenciler katılabilecektir.

Basketbol Yaz spor okullarına katılmak isteyenler;

0 536 388 67 67 – 0505 694 08 18 numaralı telefonlardan detaylı bilgi alabilirler.