AK Parti Kdz. Ereğli Seçim Koordinasyon Merkezi’nden yapılan  yazılı açıklamada,  Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, eşi İlknur Çakır, bazı  Ereğli Belediye Meclis Üyeleri , İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Kadın Kolları Üyeleri, Gençlik Kolları ile birlikte Kırmanlı Mahallesine gündüz ziyaret ederek Halk Oylamasında “EVET”e destek istediler.

SKM’den bu konuda şu açıklama yapıldı:

İlçe Başkanı Çakır ve ekibi Kırmanlı mahallesinde “EVET” Gazetesi ve broşür dağıtıp, ev ziyaretleri yaparak vatandaşlardan Halk Oylamasında “EVET”e destek istediler.

3 saat süren mahalle ziyaretinde “Hoş geldiniz, sizleri görmekten mutlu olduk” sözleriyle karşılayan çok sayıda vatandaş, kendilerine verilen “EVET” gazetesi ile broşürü alarak İlçe Başkanı Çakır’a çalışmalarında başarılar temennilerini illettiler.

Başkan Çakır, Mahalle ziyaretinde kendilerini olumlu karşılayan vatandaşlara, Güçlü Türkiye için “EVET”i desteklediklerini göstermelerinden dolayı teşekkürünü sunarak şunları belirtti;

“16 Nisan Halk oylaması Büyük ve Güçlü Türkiye yolunun önemli bir virajdır. Tarih boyunca Türk Halkı en önemli zamanlarda doğru kararları vermiş bir millettir. Büyük Türkiye için oyumuz net kararımız “EVET” olmasını istiyoruz.

Her şey Türkiye için, Her şey Millet için. Koalisyon dönemlerinin sonu olacak, darbeler tarih olacak ve hizmetler hızlı ve daha çok olacak, Türkiye büyüyecek Millet kazanacak. Sizlerinde desteğinizi bekliyoruz”




AKŞAM KÖY ZİYARETLERİ

 Ormanlı Belediye Belediye Başkanı Bayram Başol, AK Parti Zonguldak İl Genel Meclis Üyeleri Ali Tarakçı, Kazım Beceren, Ayhan Taşdelen, Ereğli İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri, Ormanlı Belde Teşkilatı Başkanı İsmail Üstün, Kandilli Belde Başkanı Yusuf Ziya Eryiğit ile birlikte Yaraşlı Yörük, Ruşanlar ve Bakırlık köyünde vatandaşlardan “EVET” desteği istediler.



BAŞKAN BAŞOL, ÇAKIR’IN SELAMINI İLETTİ, “EVET” E DESTEK İSTEDİ

Belediye Başkanı Bayram Başol, Köy Ziyaretlerinde kendilerini karşılayan çok sayıda vatandaşlara AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’ın bir toplantısı olmasından dolayı gelemediğini, sizlere selamlarını getirdiğini belirterek başladığı konuşmasında özetle şunları kaydetti;

“Biz İstikrarlı büyüyen bir Türkiye istiyoruz. Ama 16 Nisan’da “EVET”e karşı çıkanlar, öncelikle dış Ülkeler ve biz biteriz diyen terör ile Fetö örgütleridir. Değerli vatandaşlar 2002 yılına kadar öncesi bir geçmişimize bakın. Darbelerle Ülkemiz yıllarını geçirdi. AK Parti dönemi ile birlikte Türkiye’de hizmetler her geçen çoğaldı. Türkiye çok iyi yerlere geldi. Biz 16 Nisan’da yapılacak Halk oylamasında vereceğiniz  “EVET” desteğinizle istikrar devam etsin Güçlü Türkiye diyoruz. Şuandaki Parlamenter sistemde yetki kararları bekleniyor.Yeni sistemde ise, 5 yıllığına Milletimiz seçecek Cumhurbaşkanımızı. Hizmetler daha hızlı ilerleyecek. Ben yeni sistemin Türkiye’mize çok faydalı olacağına inanıyorum.”

 

MUHTAR ERLAT VE DEMİR’İN TEŞEKKÜR KONUŞMALARI

Köy Ziyaretlerinde Ruşanlar Köyü Muhtarı Hikmet Erlat, Belediye Başkanı Başol, AK Parti ekibine ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini dile getirerek, “Köyümüzün sorunlarını çözme yolunda her zaman yanımızda olan Başta AK Parti  Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır’a ve ekibine teşekkür ediyorum. Sizlerle bir kez daha bir arada olmak bizleri mutlu etti. Bizde güçlü Türkiye diyoruz” şeklinde duygularını ifade etti.

 

Bakırlık Köyü Muhtarı Metin Demir yaptığı konuşmasında, “Roman vatandaşlara değer veren Başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve Ereğli’deki ekibine Allah hepsinden bin kere razı olsun diyoruz. Bizlere gösterilen değeri bizler unutmayacağız. İstikrar için bizde varız diyoruz” dedi.