Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, yeni yapılarak hizmete giren sosyal tesiste; AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Adayı Hamdi Uçar, AK Parti Kdz Ereğli İlçe Başkanı Mustafa Kumaş, Belediye meclis üyeleri ve partilileri ağırladı. Yemek sonrası bir konuşma yapan Ormanlı Beldesi Belediye Başkanı Bayram Başol, Ormanlı’ya yapılan hizmetlerin durmayacağına inandığını söyledi. Başol konuşmasında şunları söyledi;

 

BAŞOL;" YÜREĞİMLE İNANIYORUM"

"Yüreğimle inanıyorum Ormanlı her şeyi hak ediyor, bundan sonraki hayatlarında milletvekillerimize başarılar diliyorum ama ben inanıyorum ki Ormanlı'da hizmetler durmayacak; çünkü biz milletvekili adaylarımız ile aynı davaların adamlarıyız, aynı zamanlarda mücadele ettik, Ormanlı’ya hizmetlerin devam edeceğimizden hiç şüphemiz yok.” dedi.

 

"ORMANLI'NIN BİZİM İÇİN ÖZEL BİR ANLAMI, ÖNEMİ VAR "

AK Parti Zonguldak 3. Sıra Milletvekili Aday Hamdi Uçar ise yaptığı konuşmada, Ormanlı Beldesinin kendileri için özel bir yeri olduğunu söyledi. Uçar sözlerine şöyle devam etti; Ormanlı bizim için özel anlamı olan, özel bir yeri olan beldelerimizden bir tanesi. Bugüne kadar Ormanlı’da yapılan her etkinliğe, her türlü yatırıma destek vermeye çalıştık elimizden geldiği kadarıyla. 24 Haziran’da çok önemli bir seçime giriyoruz, ülkemizin istikrarı için, milletimizin mutluluğu için, ülkemizi bölmek isteyen şer güçlerine karşı diri durmak için önemli bir seçime giriyoruz. İnşallah bu seçimden başarılı bir şekilde çıkarak ülkemiz huzur ve istikrarlı bir şekilde yoluna devam edecektir. Bizler de sizlerin desteği ile inşallah Ormanlı’da güzel hizmetlere imza atacağız.

İftar programı yapılan duanın ardından sona erdi.