AK Parti Zonguldak Milletvekili aday adayı İrfan Yazıcıoğlu, Muhtarlar Derneği Kdz.Ereğli Şube Başkanı Şakir Başol’u ziyaret etti. Birlik çağrısı yapan Yazıcıoğlu “Kavgadan yana olmamak lazım” dedi.

12 Haziran 2011 tarihinde gerçekleştirilecek olan genel seçimler için Kdz. Ereğlili iş adamı ve AK Parti Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcıoğlu, seçim turlarını sürdürüyor. Türkiye Muhtarlar Derneği Kdz. Ereğli Şube Başkanı Şakir Başol ve Yönetimini ziyaret eden Yazıcıoğlu, muhtarlardan destek istedi. Muhtarlar Derneği Yönetimi ise, Yazıcıoğlu'na destek olacaklarını söyledi.
Bölgenin sesini Ankara’da duyuracağına inandığı için aday adayı olduğunu aktaran iş adamı İrfan Yazıcıoğlu, siyasi çağrıda bulundu. Kavgalarda hep kaybedildiğini hatırlatan Yazıcıoğlu, “Sizlerin de destekleri ile bölgemizin, yöremizin sesini Ankara’da duyuracağıma inanıyorum. Desteklerinizi bekliyoruz, Kavga olduğu zaman hep kaybettik. Asla kavgadan yana olmamak lazım” dedi.

 

“EREĞLİ’NİN HAKKI BİRİNCİ SIRA”

 

Milletvekili Aday Adayı İrfan Yazıcıoğlu’nun ziyaretinin, kendilerini onurlandırdığını söyleyen Muhtarlar Derneği Şube Başkanı Şakir Başol ise Ereğli’nin hakkının birinci ve ikinci sıra olduğunu belirtti. Yazıcıoğlu’nun aday adaylığının hayırlı olmasını dileyen Başol, şöyle konuştu: “Ereğli’nin önde gelen iş adamlarından birisidir. İrfan Yazıcıoğlu’nun bizi ziyaret etmesi bizleri onurlandırdı. Geçmişte de gelecekte de muhtarları yakından kucaklayan bir işadamıdır. Maddi ve manevi yönden desteklerini gördüğümüz bir işadamıdır. Aday adaylığı hayırlı olsun. Ereğli’ye, Zonguldak’a Türkiye’ye hayırlı olsun. Siyasi yönden Ereğli hiçbir yönden hak ettiği yerde değil. Bazı siyasi partilerimiz hak ettiği yeri veriyor. Ama bazı siyasetçiler Ereğli ve Alaplı’yı hep dışlıyor. Ben bunun üzüntüsünü yaşıyorum. Ereğli sanayinin ağır ilçesidir. Her yönüyle gittikçe diğer bir çok ilden ileri olan bir ilçedir. Artık siyasi yönden de hak ettiği yeri görmesi lazım. Ereğli’nin hakkı bir ve ikinci sıradır. Biz hep birilerini taşıyoruz, birileri de bizi taşımalıdır. Ereğli’nin hakkını korumaları lazım, Ereğli bir teşvik kendi olması lazımdır”