Alaplı Çatak Köyü İlköğretim Okulu Öğretmenleri Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada şehit düşen Zonguldaklı Mücahit Coşkun'un ailesine taziye ziyaretinde bulundu.
Afyonkarahisar'da meydana gelen ve 25 askerin şehit düştüğü patlamada şehit düşen Zonguldaklı Mücahit Coşkun'un ailesine taziye ziyaretleri sürüyor. Alaplı Çatak Köyü İlköğretim Okulu öğretmenleri Şehit Mücahit Coşkun'un babası Şeref Coşkun'u ziyaret ederek başsağlığında bulundular.
Öğretmenlerin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren baba Şeref Coşkun, Bu olay bizim olduğu gibi çevremizi, komşularımızı, dostlarımızı, tüm Türkiye'yi yaktı. Oğlumun patlamada şehit düşmesinin ardından milletvekillerimiz, valimiz, kaymakamlarımız, belediye başkanlarımız, çevremizdeki arkadaşlarımız, komşularımız sağ olsunlar herkes ziyarete gelerek baş sağlığı dilediler. Çatak İlköğretim Okulundaki öğretmenlerimizde bizleri ziyaret ederek başsağlığı dileğinde bulundular, kendilerine çok teşekkür ediyorum dedi. Çatak İlköğretim Okulu öğretmenleri de, Mücahit Coşkun arkadaşımızın şehit haberini aldık. Alaplı, Zonguldak ve tüm ulusumuzun başı sağ olsun, patlamada şehit düşen askerlerimize ve şehidimiz Mücahit Coşkun kardeşimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve ailesine baş sağlığı diliyoruz şeklinde konuştular.