Türkiye Taşkömürleri Kurumu Armutçuk Müessesesinde uzun yıllar görev yapan ve 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi'nden Kandilli Belediye Başkanı seçilen Mustafa Aydın, Soma'da meydana gelen ve tüm Türkiye'yi yasa boğan maden faciasında yaşamlarını yitirenler için başsağlığı mesajı yayımladı. 

"Üzüntümüz çok büyük, hayatını kaybeden maden işçilerimize Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı, yaralanan vatandaşlarımıza da acil şifaler diliyorum. Yüce milletimizin başsağlığı diliyorum" 

 

19 MAYIS MESAJI

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle de açıklamada bulunan Aydın, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nın 95. yılına oldukça buruk girdiklerini belirterek şunları söyledi:

“19 Mayıs, Türkiye Cumhuriyeti’nin temelinin atıldığı gündür. “Millet” olarak Kurtuluş mücadelemizin meşalesi olan bu özel günün 95. Yıldönümünde, herkesin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutluyor, başta Büyük Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyorum”