Aycity Alışveriş Merkezi ünlü bir markayı daha bölge halkı ile buluşturuyor.

 

Parantez Giyim, Müftü Mahallesi Meydanbaşı Caddesi Sokak üzerinde bulunan Aycity Alışveriş Merkezi'nde hizmet vermeye başladı. Resmi açılışı önümüzdeki günlerde gerçekleştirmeyi hedefleyen Parantez Giyim, kaliteyi bölge halkına sunuyor.

 

Ankara'da 1987 yılından beri faaliyet gösteren Parantez Giyim, tekstil sektörüne yön veren öncü kuruluşlardan biridir. Merkezi Ankara'da bulunan Parantez Giyim, modern üretim anlayışıyla kendi tesislerinde üretimini gerçekleştirmektedir. Bu işe yıllarını vermiş profesyonel bir ekiple son teknoloji ürünü makinelerin buluşması sonucu kusursuz diyebileceğimiz bir üretim gerçekleşmektedir. Buradan Türkiye'nin her bölgesine dağıtılan Parantez Giyim ürünleri satış noktalarında müşterisiyle buluşmaktadır.

Parantez Giyim, yurdumuzun bir çok ilinden ve yurt dışından gelen misafirlerine,showroomda sunumunu keyifle yapmaktadır.  Firmamız 25 yılı aşkın tecrübesiyle, dünya modası ve son trendlerle oluşmuş koleksiyonunda, her kadının şık ve özel olabileceğinin altını çiziyor.

Ankara'da Bahçelievler, A City AVM, Antares AVM, Aydınlıkevler ve Turan Güneş Bulvarı, Eskişehir, Isparta, İstanbul (Ümraniye), Çorum, Samsun, Antalya (Lara), Antalya (Kale Kapısı), Malatya, Ordu, Bolu Highway, Gaziantep, Gaziantep Prime Mall ve İnegöl Bursa'da mağazaları bulunan Parantez Giyim; çalışan, giyimine özen gösteren bayanlara günlük giyimde farklı ve modern bir tarzı sunarken aynı zamanda ürün çeşitliliği ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Koleksiyonlarını dünya trendleri doğrultusunda hazırlayan Parantez Giyim her sezon bir adım ileriye gitmek isteyen bayanlar için sonsuz seçenekler sunuyor.

 

(Haber Merkezi)