Karadeniz Ereğli'de 35 yıldır hizmet veren Baydanlar Mobilya mağazasının, Show TV tarafından yapılan araştırmada, "Batı Karadeniz Bölgesi"nin en iyisi firması seçildiği bildirildi.
Show TV'nin Show Max kanalında yayınlanan Show Life programının sunucusu Oylum Tan, Ereğli'ye gelerek Baydanlar Mobilya'da tanıtım çekimi yaptı.
Programın sunucusu Oylum Tan, Baydanlar Mobilya mağazasında yaklaşık 2 saat çekim yapıp, firma sahiplerinden Gökmen Baydan'dan bilgi alarak, çekimlerin haber tarzında ekrana geleceğini söyledi.
Programında magazin, sosyal ve sektörel haberleri ile izleyiciye ekran karşısında keyifli bir seyir imkânı sunan Tan, Baydanlar Mobilya mağazasında gerçekleştirdikleri çekimler sonrası, yaptığı açıklamada, şunları söyledi:
"Ereğli'ye ilk defa geliyorum. Batı Karadeniz'in en güzel şehrini ben şimdi keşfediyorum. Ereğli'ye hayran oldum. Programımıza Baydanlar Mobilya'yı tercih etmemizin nedenlerini şöyle sıralayabilirim. Batı Karadeniz'de 100 küsur mobilya mağazası olduğunu gördük. Ama ekibimiz,  en kaliteli ve müşteri potansiyeli en fazla olan firmayı Baydanlar Mobilya olarak tespit etti. Firma seçiminde kalite ve firmaların kendilerine özgü tarzlarını ve müşteriye hitap ediş şekillerini dikkate aldık.  Bu sebeple, Batı Karadeniz Bölgesi'nde; aradığımız kriterlere uygun olarak Ereğli'de Baydanlar Mobilya firmasını programımıza konuk etmeyi tercih ettik. Çok doğru bir şey yaptığımıza da karar verdik."
Programcı Oylum Tan ile sunum yapan Baydanlar Mobilya sahiplerinden Gökmen Baydan ise, ulusal bir kanal tarafından "Batı Karadeniz'in en iyi mobilya mağazası" seçilmeleri hakkında şunları kaydetti:
"Batı Karadeniz Bölgesi'nde, mobilya sektörü içerisinde en iyiler arasında bizi değerlendiren program yetkililerine teşekkür ediyoruz. Merkezimiz Ankara Siteler'de bulunmaktadır. Aile büyüğümüz Mustafa Baydan, Ankara'da üretimin başında bulunmaktadır. Bizlerde Kdz. Ereğli Şubemizde faaliyetlerimize devam etmekteyiz. Başarılı olmakta bizim bazı ilkelerimiz var.
Sevmek. Çalışmak. Kalite. Müşteri memnuniyeti. Tasarım ve Ar-Ge çalışmaları. 
Ne iş yaparsak yapalım, işimizi severek yapmalıyız. Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden başarmak mümkün değildir. Müşteriler başımızın tacıdır. Tasarım ve Araştırma Geliştirme her zaman ön planda tutulmalıdır.Öte yandan, Baydanlar Mobilya Mağazası'nın yetkililerin de, Ereğli'nin tanıtımına bir nebzede olsa katkıda bulunmanın sevinci ile sunumu gerçekleştiren Oylum Tan ve kameraman Evren Tahirceoğulları'nı iyi bir misafirperverlik göstererek uğurladıkları gözlemlendi.