CHP Ereğli İlçe Başkanı Yaşar Balcı, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık?ın, ?Hem hamsi festivaline katılmak hem Ereğli pidesi yemek hem de seni görmek istiyorum? sözleri ile ilgili olarak  CHP Genel Başkanı Deniz Baykal?ın  programının Belediye Basın Bürosundan değil İlçe ve İl Örgütleri tarafından kamuoyuna duyurulacağını vurguladı.

Balcı,  CHP Genel Başkanı Deniz Baykal?ın şuana kadar bir Ereğli ziyaretiyle ilgili olarak da kendilerine ulaşan herhangi bir programı bulunmadığını da söyledi.

 

Balcı ?İl Başkanımız ile de görüştük. Genel Başkanımızın Ereğli ile ilgili herhangi bir ziyareti şuan söz konusu değil, bize de bu tür bir bilgi gelmedi. Eğer bir genel başkan özellikle ilçe programı da yapıyor olsa İl Başkanlıklarına ve İlçe Örgütlerine genel sekreterlik tarafından bilgi verilir, program fakslanarak bildirilir.  Genel Başkanımız Baykal, Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık?ı festivale davet ettiği için teşekkür etmiş olabilir. Genel Başkanın programı belediye başkanlıklarının basın bürolarından değil İlçe ve İl Örgütlerinden kamuoyuna duyulur? dedi.