Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a, "Sana komplo varsa, senin başkalarına kurdurttuğun komplo ne olacak" diye seslendi.
Mustafa Sarıgül, CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a cevap vererek, olayın ortaya çıkmasını istedi. Olayı lanetlediklerini dile getiren Sarıgül, Baykal'ın istifasının kendisini ilgilendirdiğini dile getirdi.
Muhalefetten hiçbir umut beklemediklerini dile getiren Mustafa Sarıgül, şöyle konuştu: "Biz bu konuyla meşgul değiliz. TDH, kendi kulvarında yoluna devam edecek. Ancak, burada bu bir hususu vurgulamak istiyorum. Baykal, bir komplodan bahsetti. Komplo varsa lanetliyoruz. Ama bir komplo başka bir komplo ile kapatılamaz. Bize yönelik iftira da çirkin bir komplo. Bunu aynı şekilde lanetliyoruz. Uzaktan atılan taş bizi yaralamaz. Ama yakından atılan taş bizi üzer, yaralar. Merak etmeyin, o taşları da un ufak
etmesini biliriz. Nitekim, bu komplonun üzerine cesaretle gittik. Bu iftiradan alnımızın akıyla çıktık. Şimdi Deniz Baykal'a yönelik 'komplo'nun da açığa çıkarılmasını istiyoruz. Ben buradan Baykal'a sesleniyorum. Sana komplo varsa senin başkalarına kurdurttuğun komplo ne olacak."