Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı görevine seçilen Rahman Demirtürk, "artık toparlanmanın, kol kola yürümenin, kibri, egoyu, enaniyeti ve bencilliği bu teşkilatların dışında bırakmanın zamanı gelmedi mi?" dedi.

MHP'nin 12. Olağan Genel Kurulu'nda mevcut Başkan Talat Şeker'i geçerek ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Rahman Demirtürk'den açıklama. Sosyal paylaşım adresinden paylaşımda bulunan ve kendisine destek olanlara teşekkür eden Demirtürk şu ifadelere yer verdi:


"Kıymetli dava arkadaşlarım,Kdz Ereğli MHP İlçe Başkanlık seçimini desteklerinizle kazanmış olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Seçim konuşmamda, "Artık toparlanmanın, kol kola yürümenin, kibri, egoyu, enaniyeti ve bencilliği bu teşkilatların dışında bırakmanın zamanı gelmedi mi?  Başbuğ Türkeş'in "Ülkücü Ülkücünün Öz Kardeşidir" sözü üzerine birbirimize sarılıp, Davamızı iktidar yapmanın zamanı gelmedi mi? " diye sordum ve ardından; "Şimdi sizlere, şehrimizdeki tüm Ülkücülerin söz sahibi olduğu, ne yaptığını bilen, ne istediğini bilen, teşkilatlarına sahip çıkabilen ve destek olabilen, her köyde, beldelerde ve şehir merkezinde temsil edilen, kendi ihtiyaçlarını kendisi karşılayabilen, herkese kucak açan, hedefi, İlçemize Belediye Başkanlığı ve Millet vekili kazandırmak olan güçlü bir teşkilat vaat ediyorum" demiştim. Ne mutlu bana ki , delegelerimiz sorularıma en güzel cevabı sandıkta verdi ve aynı duygu, düşünce ve azimle vaatlerimizi gerçekleştirmek için bizimle kol kola hareket edeceklerinin garantisini verdiler. Başkanlık sürecinde bana destek olan, benimle beraber yürüyen , bu yolun zorluklarına benimle beraber göğüs geren ve gerecek olan tüm ağabey, abla ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. Şimdiye kadar görev yapan sevgili kardeşim Telat Şeker ve yönetimine de Dava ya olan hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum ve bu kutlu bayrağı onlardan gururla devralıyorum. Rabbim bu yola baş koyan herkesten razı olsun"