Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Harun Öztürk'ün talimatıyla Volkan Dübüş atandı. İl Başkanlığı'na atamayla gelen Dübüş, dün bir basın toplantısı yaparak şu bilgileri verdi;
YÖNETİMİMİZİ OLUŞTURUP ZONGULDAK ÜLKÜ OCAKLARINA YENİ BİR HİZMET BİNASI KAZANDIRACAĞIZ
Genel Başkanımızın takdiriyle Zonguldak Ülkü Ocakları İl Başkanlığı'na atandım. Kısa süre içerisinde yönetimimizi oluşturup Zonguldak Ülkü Ocakları'na yeni bir hizmet binası kazandırmak noktasında faaliyet içerisindeyiz.
Ülkü Ocakları kendi içerisindeki faaliyeti gereği Türklük şuur ve gururu, İslam ahlak ve fazileti noktasında Türk milliyetçiliği yetiştirmektir. Biz de Zonguldak'taki bizimle beraber hareket etmek isteyen bütün arkadaşlarımızı yeni hizmet binamızın açılışından sonra ocağımıza davet ediyoruz. Ülkü Ocakları sosyal faaliyetleri yüksek olan bir kurum mahiyetindendir. Önümüzdeki dönemde çeşitli etkinliklerimiz olacak. Bu noktada Zonguldak'ta yaşayan ülküdaşlarımıza 'ocaklarınıza sahip çıkın, evlatlarınızı ocaklara göndererek bizlere teslim edin, onlar bize bir emanettir, biz de asla emanete ihanet etmeyiz.