Makina Mühendisleri Odası Zonguldak Şubesi Tarafından, 11. Dönem İçin Ataması Yapılan, Kdz. Ereğli İlçe Temsilciliği Yürütme Kurulu Üyeleri görev dağılımı yaptı.

Buna göre;    Yürütme Kurulu Başkanlığına, A. Ümit Yoldaş, Yürütme Kurulu Sereterliğine: Suat Demirci, Yürütme Kurulu Saymanlığına: Nevin İnam ve Yürütme Kurulu Üyeliklerine: Necdet Canbulat  ile Emine Uslu getirildi.

Yedek Yönetim Kuruluna da,  Hüseyin Ağlar, Tunay Erdoğan, A.Kadir Okur, Cevat Yıldızhan, Adnan Karaaslan’ın atandığı bildirildi.

Bir Önceki Dönemde Görev Yapan Yürütme Kurulu Üyelerine, Yeni Yürütme Kurulu Olarak,  Katkılarından Dolayı Teşekkürler eden yeni yönetim şu açıklamayı yaptı:

“Makina Mühendisleri Odası, 6235 Sayılı Yasa İle 1954 Yılında Kurulmuş, Halen 18 Şube Ve Temsilcilikleri Ve, Seksenbini Aşkın Üyesi İle Kamu Yararına Görev Yapan Bir Kuruluştur. Makina Mühendisleri Odasına, Makina, Endüstri, İşletme, Uçak, Havacılık, Uzay, Mekatronik, Sistem, İmalat, Üretim, Üretim Tekniği, Üretim Sistemleri, Enerji Sistemleri Ve Otomotiv Mühendisliği Öğretimi Yapan Üniversitelerden, (Tmmob Genel Kurul Ve Yönetim Kurulu Kararlarıyla Tmmob Makina Mühendisleri Odasına Girmeleri Kabul Edilen), Mezun Olarak Diploma Almış, Türkiye Sınırları İçinde Meslek Ve Sanatlarını Uygulamaya Yasal Yetkili Mühendisler Üye Olabilir.

Tmmob Makina Mühendisleri Odası, Gelişen Teknoloji Ve Toplumun  İhtiyaçları Doğrultusunda Bünyesinde Kurduğu Meslek İçi Eğitim Merkezi Aracılığıyla Kurslar,  Düzenlemektedir. Bunlar, Eğitimler Ve Mühendis Yetkilendirme Kursları, Eğitim Ve Seminerler (Üyelerimize Veya Konunun İlgililerine Yönelik.), Kurslar (Tekniker/Teknisyen/ Operatörlere Yönelik.), Kongre, Kurultay, Sempozyumlar (Mmo Her Çalışma Döneminde, Çeşitli Alanlarda Kongre, Kurultay Ve Sempozyum Etkinlikleri Düzenlemektedir.) . 

Makina Mühendisleri Odası Kdz. Ereğli İlçe Temsilciliği Olarak, Makina Mühendislerinin Bilgilerindirilmesi İçin Eğitimler, Bilirkişilik- Teknik Danışmanlık Hizmetleri, Periyodik Kontroller ( Basınçlı Kaplar, Kaldırma Ve İletme Makinaları, Asansörler.), İş Makinaları Muayene Ve Testleri, Motorlu Araçların Motor Ve Şase Numaraları Tespitleri, Lpg'li Araçlarda Gaz Sızdırmazlık Kontrolleri Tarafımızdan, Öncelikle Kamu Menfaati Gözetilerek, Eğitimli, Uzman Makina Mühendisleri Kadrolarımızla Yapılmaktadır.”