Kdz.  Ereğli Belediyesi 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı?nda Bengü?nün sahne alacağı ?Cumhuriyet Konseri? düzenlendiğini bildirdi. Belediyeden konuyla ilgili yapılan açıklamada şu bilgi verildi:

 

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Cumhuriyet coşkusunu en üst seviyede yaşamak için belediye tarafından çeşitli hazırlıklar yapıldığını belirterek şunları söyledi:

 

Belediye olarak Cumhuriyetimizin kuruluşunun 86. yılında birlik ve beraberliğimiz ortaya koymak. Ülkemizin bütünlüğünü bir kez daha gözler önüne sermek amacıyla her yıl olduğu gibi 29 Ekim akşamı saat 19,00?da Bağlık Polis Karakolu Önünden itibaren Cumhuriyet Yürüyüşü ve fener alayı düzenleyeceğiz. Yürüyüş esnasında halkımıza Atatürk yelekleri, bayraklar ve ışıklı balonlar dağıtacağız. Yürüyüşün ardından Çınaraltı Sahne?de ünlü sanatçı Bengü?nün katılımıyla Cumhuriyet Konseri düzenleyeceğiz. Tüm halkımızı etkinliklere davet ediyoruz. Bunun yanısıra halkımızdan isteğimiz Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla tüm işyerlerimizi ve evlerimizi Türk bayraklarıyla donatalım?.