İlçenin Korubaşı Mahallesi Hacıbekir  Sokak’ta ikamet eden ilçede kurulu Ereğli demir ve çelik Fabrikaları’ndan (Erdemir) emekli Erol Uzuner, gazetecilere yaptığı açıklamada, son yıllarda her dini bayramda mahalle çocuklarına çeşitli hediyeler dağıttığını söyledi.

Evli ve 2 ki, bir erkek çocuk sahibi olduğunu belirten Uzuner, şunları kaydetti: “Emekliliğim sonrası son 3-4 yıldır, evimize el öpmeye gelen mahallemizdeki çocuklara imkanlarım ölçüsünde futbol topu ve benzeri çeşitli oyuncakla dağıttım. Bu yıl da akşamdan evde şişirdiğimiz balonları, aracımın bagajına koydum. Bayramın birinci günü (11 Ağustos) aynı zamanda 34 yıllık eşim Nimet ile evlilik yıl dönümümüzdü. El öpmeye gelen çocuklara hem Kurban Bayramı, hem de evlilik yıl dönümümüz anısına birer balon hediye edebildim. Her ne kadar küçük bir hediye olsa da çocukların mutlu olmasını görmek bizi çok sevindirdi.Paylaşma ve kaynaşmanın ön plana çıktığı bayram günlerimizde çocuklarımızı sevindirmek ve eski bayramlarımızı hatırlatmak çok güzel bir duygu.”
Erdemir Emeklisi Erol Uzuner, kış aşlarında da kar yağışları sonrası evinin bahçesinde kardan yaptığı çeşitli hayvan ve eşya figürleriyle mahalle halkının dikkatini çekiyordu.