Zonguldak merkez ve ilçelerinde bayram tatili süresince meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi öldü, 93 kişi de yaralandı.
Zonguldak'ta 18 Eylül Cuma akşamı başlayan Ramazan Bayramı tatilinde yollar adeta kan gölüne döndü. 18-22 Eylül tarihleri arasında Zonguldak merkez ve ilçelerinde meydana gelen 38 ayrı trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybederken, 93 kişi de yaralandı.
Zonguldak Valiliği'nin yayımladığı asayiş bülteninden derlenen bilgiye göre, kazaların çoğu dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu meydana geldi. Ölümlü trafik kazaları ise Çaycuma ve Devrek'te yaşandı.
Çaycuma'da 20 Eylül'de meydana galan kazada, yaya C.A.'ya, sürücü B.K.idaresindeki 34 LCT 7474 plakalı otomobil çarptı. Hastaneye kaldırılan C.A., tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Sürücü gözaltına alındı.
Devrek'te 20 Eylül'de meydana gelen kazada ise, Erdal Yıldırım yönetimindeki 06 U 0813 plakalı otomobil, Yağmurca Köyü yakınlarında şarampole yuvarlandı. Otomobilde bulunan Mustafa Çaltepe olay yerinde hayatını kaybetti.