Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, yaptığı açıklamada, önceki yıllarda Atatürk Kültür Merkezi Teras Kafe’de düzenlenen bayramlaşma töreninin bu bayramda İnönü Parkı’ndaki Cam Kafe’de yapılacağı belirtildi.

Programın Ereğli Kaymakamlığı ve Ereğli Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenleneceği bilgisine yer verilen açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Ramazan Bayramı münasebetiyle Kdz. Eregli Kaymakamlığı ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığının ortaklaşa düzenlediği, protokol ve halkımız ile yapacağı bayramlaşma; 04 Haziran 2019 Salı Günü saat 12.00-13.00 saatleri arasında Cam Kafe’de yapılacaktır.  Birlik ve beraberliğimizin gelişmesi açısından son derece önemli olan Bayramlaşmaya sayın halkımız davetlidir.

PROGRAMIN DETAYLARI

04 Haziran 2019 Salı günü başlayacak olan ‘Ramazan Bayramı’nın birinci günü Kaymakamlığımız ve Kdz. Ereğli Belediye Başkanlığı ile ortaklaşa düzenlenen ‘Bayramlaşma Programı’ çıkarılmıştır. Buna göre;  Kamu kurum ve kuruluş yetkili ve personelinin saygıdeğer halkımızla birlikte özellikle Cam Kafe'de yapılacak bayramlaşma programına katılmaları bayramı daha da anlamlı kılacaktır. Bu maddenin uygulanmasından ve personele duyurulmasından kamu kurumlarının müdür ve yetkilileri sorumludur.  Ziyarete gidilecek birimlerin ilçedeki en üst yetkilileri, ilgili personeliyle birlikte ziyaret yerinde önceden hazır bulunacaktır. Halkımız ve kamu personelinden isteyenler, ziyaret yerlerine protokolle birlikte gidebileceklerdir. (Kdz. Ereğli Belediyesi ve S.Y.D. Vakfı Müdürlüğü bu amaçla 1'er minibüsü protokolle birlikte hareket edecek şekilde bir önceki ziyaret yerinde hazır bulunduracaktır.)  Kurum ziyaretlerine protokolün (Kaymakam, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı, Cumhuriyet Başsavcısı, BEÜ Eğitim Fakültesi Dekanı) yanı sıra arzu eden kamu kurumlarının yetkilileri de katılabileceklerdir.

KURUMLARDAKİ BAYRAMLAŞMA SAATİ

Saat 12.00-13.00 Bayramlaşma İnönü Parkı Cam Kafe

Saat 13.00-13.30 İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret

Saat 13.30-14.00 İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret

Saat 14.00-14.30 Kapalı Cezaevi Müdürlüğü’nü ziyaret

Saat 14.30-15.00 Devlet Hastanesini Ziyaret

Saat 15.00-15.30 İzmirlioğlu Huzurevini ziyaret”