Karaelmas Gazeteciler Derneği'nde bayramın ikinci günü gerçekleştirilen bayramlaşma töreni sırasında mesleki sohbetlerin yanı sıra anılar da tazelendi. Duayen gazeteci Bedri Erel'in deneyimlerini paylaştığı bayramlaşmaya çok sayıda gazeteci katıldı.

Karaelmas Gazeteciler Derneği'nin Ramazan Bayramı'nın ikinci gün gerçekleştirilen bayramlaşma töreni oldukça renkli geçti. Duayen gazetecilerin de katıldığı bayramlaşma sırasında mesleki sohbetler gerçekleşti, deneyimler paylaşıldı.
Saat 13:00'da başlayan bayramlaşma törenine katılan gazeteciler arasında duayen gazeteci Bedri Erel de yer aldı. KGD Genel Sekreteri Gazeteci Çetin Sezgin'in Zonguldak basını üzerine yaptığı belgesel ve albüm çalışmasının da tartışıldığı sohbet sırasında Bedri Erel ile bir de röportaj gerçekleştirildi.
KGD Başkanı Atilla Öksüz'ün yanı sıra Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Zonguldak Temsilcisi Osman Sav, Yönetim Kurulu Üyeleri'nin ev sahipliği yaptığı bayramlaşma sırasında güncel mesleki sorunlar üzerine de görüşler tartışıldı. Bir süre önce askere giden ve bayramda dağıtım iznine gelen Cihan Haber Ajansı Zonguldak Temsilcisi Abdullah Karabacak'ta bayramlaşmaya katılarak arkadaşlarıyla kucaklaşıp hasret giderdi. Bayramlaşma sırasında Zonguldak dışındaki gazeteciler de aranarak bayramları kutlandı.