Büyük Birlik Partisi (BBP) Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı konusunda yaptığı yazılı açıklamada  “mevcut başkan Hüseyin Uysal, İlçe seçim kuruluna BBP İl ve İlçe heyetiyle giderek resmi başvurusunu yaptı.” Dedi.

“Biz resmi olarak üzerimize düşen görevi yaptık”diye açıklama yapan BBP Zonguldak İl Başkanı Ahmet Çolak; inşallah bundan sonrası Hüseyin başkanımız da. Bu seçimleri alarak tekrardan Ereğli’de başkan olarak görevine devam edecektir” sözleriyle konuştu.

BBP,  31 Mart yerel seçimlerinde Kdz.Ereğli Belediye başkan adayının Hüseyin Uysal olduğunu bir kez daha ilan etti.

BBP  Kdz.Ereğli Belediye Başkan adayı mevcut başkan Hüseyin Uysal, ilçe seçim kuruluna BBP İl ve İlçe heyetiyle giderek resmi başvurusunu yaptı.Başkan Hüseyin Uysal, BBP İl Başkanı Ahmet Çolak ve Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik’le birlikte adaylık evraklarını İlçe Seçim Kurulu Müdürüne teslim etti.

Adaylık müracaatının ardından açıklamada bulunan BBP İl Başkanı Ahmet Çolak; “31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında, Karadenizimin Ereğli ilçesinde Hüseyin Uysal başkanımızla Büyük Birlik Partisinin adayı olarak resmi başvurusunu yapmış bulunuyoruz. Hayırlara vesile getirmesi dileğiyle biz resmi olarak üzerimize düşen görevi yaptık, inşallah bundan sonrası Hüseyin başkanımız da. Bu seçimleri alarak tekrardan Ereğli’de başkan olarak görevine devam edecektir” dedi.

Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan adayı Hüseyin Uysal ise; “Biz 2014 yılında kazandık. Bir kez daha kazanacağız. Kaldığımız yerden devam edeceğiz” açıklamasında bulundu.