Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi tarafından,  Ankara’da “Yerel seçim kampanyası ve aday tanıtım” toplantısı düzenlendi.

BBP İl Başkanı Ahmet Çolak, Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Turabi Çelik, İl ve İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kdz. Ereğli Alperen Ocaklarının tam kadro katıldığı toplantıda, Kdz.Ereğli Belediye Başkan Adayı olarak mevcut başkan Hüseyin Uysal açıklandı.



“ÖZÜMÜZ MİLLET, SÖZÜMÜZ HİZMET”

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, ‘Özümüz Millet, Sözümüz Hizmet’ sloganıyla aralarında Kdz.Ereğli Belediye Başkanı ve BBP Belediye Başkan Adayı Hüseyin Uysal’ın da yer aldığı 170 Belediye Başkan Adayını açıkladı.

Destici, yaptığı konuşmada; “31 Mart'taki yerel seçimlere de bu bilinç, sorumluluk ve şuurla hazırlandıklarını ifade ederek, "Yerel yönetimlerde vatandaşlarımıza layık olan, değişen çağ ve ve koşullara uyum sağlayan, şeffaf, akılcı, tutumlu ve çevreyle barışık belediyeler hedefimizi geliştireceğiz” dedi.


Toplantıya eşi Sevim Uysal ile birlikte katılan Başkan Hüseyin Uysal, Kdz.Ereğli’de seçimi kazanacaklarını belirterek; “Her geçen gün seçimleri kazanacağımıza olan inancım artıyor. Her gün üzerine koyarak gidiyoruz. Şu görülüyor ki, Kdz. Ereğli’de de  Büyük bir birliğe ihtiyaç var. Çalışmalarımıza tüm hızıyla devam edeceğiz” dedi.