Büyük Birlik Partisi (BBP) Kozlu Belde Başkanlığı, tanışma ve kaynaşma toplantısı düzenledi.
Parti binasında önceki gün akşam gerçekleştirilen toplantı, BBP Zonguldak İl Başkan Yardımcısı ve İl Muhasibi Zübeyir Gök başkanlığında yapıldı. Toplantıda bir konuşma yapan, İl Başkan Yardımcısı Zübeyir Gök, "Amacımız, birlik ve beraberliğimizi pekiştirmektir. Bizler İl yöneticileri olarak Kozlu ve diğer teşkilatlarımızın yanındayız. Genel Başkanımız Yaşar Topçu'nun ziyaretinden sonra partimizin ilerleyen günlerde Zonguldak'ta ve Türkiye'de parlayan bir yıldız olacağına inanıyoruz" dedi.
BBP Kozlu Belde Başkanı Harun Karakuş ise, "Kozlu'da ve tüm Türkiye'de rahmetli Genel Başkanımızın bize emanet ettiği bu partiyi elimizden geldiğince yücelteceğiz" şeklinde konuştu.
Konuşmaların ardından, BBP Kozlu Belde Başkanlığı Yönetim Kurulu tek tek tanıtıldı.
BBP Kozlu Belde Başkanlığı, şu isimlerden oluştu;
Harun Karakuş (Belde Başkanı), Recep Bayram (2.Başkan), Ramazan Dağkıran (Başkan Yardımcısı), Recep Şahin (Sekreter), Muharrem Kurt (Muhasip), Sezgin Yurtseven (Basın ve Halkla İlişkiler), Ali Osman Deniz (ARGE), Hasan Dağkıran (Teşkilatlandırma), Dursun Acar (Disiplin Kurulu), Şahin Demirci (Disiplin Kurulu), Ramazan Yılmaz (Teşkilatlandırma), Mehmet Yavuz (Başkan Yardımcısı), Nizamettin Bilgin(ARGE), Cevat Başol (Teşkilatlanma Başkanı)