Zonguldak Halk Sağlığı Müdürlüğüne bağlı Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Birimi tarafından Anne Sütünün Teşviki ve Bebek Dostu Sağlık Kuruluşları programı kapsamında il genelindeki çeşitli hastanelere plaket verildi. 
Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi Konferans salonunda düzenlenen törene İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aslıhan Külekçi Uğur, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Emin Palancı, Dr. Orhan Şahin, Dr. Birsen Turan, Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar Programlar ve Kanser Birim Sorumlusu Esin İlhan, Atatürk Devlet Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Çıtlak, Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Mustafa Özkan Gün, Çaycuma Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hasan May, Devrek Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Yıldız, Bülent Ecevit Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Başhekim Yardımcısı Doç.Dr. Nejat Demircan, Doç.Dr. Taner Bayraktaroğlu, Özel  Echomar Hastanesi Başhekimi Dr. Ahmet Bayram  ve çok sayıda sağlık çalışanları katıldı. Törende Bebek Dostu Hastane ünvanı alan Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Özel Ereğli Anadolu Hastanesi ve Özel Echomar Hastanesine Bebek Dostu Hastane Plaketleri verilirken, Çaycuma ve Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesine Bebek Dostu Hastane çalışmalarından dolayı İl Sağlık Müdürü Dr. Bilal Cin ve Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aslıhan Külekçi Uğur tarafından teşekkür plaketi verildi.
Öte yandan törende Halk Sağlığı Müdürü Dr. Aslıhan Külekçi Uğur tarafından Ulusal Yenidoğan İşitme Tarama Programı kapsamında 2011 yılı İl değerlendirme sunumunu yaptıktan sonra Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi, Çaycuma ve Kdz.Ereğli Devlet Hastanesi, Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi, Özel Ereğli Anadolu Hastanesi  Yenidoğan İşitme Tarama Ünitelerine teşekkür belgesi verildi.