BAŞKENT EDAŞ Kdz. Ereğli İşletme Müdürlüğünce 01-02-03/04/ 2010 tarihlerinde yapılacak olan programlı kesintiden etkilenecek bölgelerle ilgili yapılan yazılı açıklamada tüketiciler şöyle bilgilendirildi.
01.04.2010 Tarihli Kesintiler,
Kdz. Ereğli İlçesine bağlı;Terzi ky ve civar köyler,Cemaller köyü ve civar köyler, Tepeören ky ve civar köyler, Üçköy ky ve  civar köyler, Bayat ky ve civar köyler, Ballıca ky ve civar köyler, Sücüllü köyü ve civar köyler, TURKCELL, VODAFONE, Zonguldak yolu Armutçuk kavşağındaki baz istasyonları, Zonguldak yolu Karayolları Bakım Şantiyesi, Trafolu müşteri olan MERBAŞ'a Periyodik Bakım  çalışmaları nedeniyle 13:00-18:00 saatleri arası enerji verilemeyecektir.
02.04.2010 Tarihli Kesintiler,
Kdz. Ereğli İlçesine bağlı;Terzi ky ve civar köyler,Cemaller köyü ve civar köyler,Tepeören ky ve civar köyler, Üçköy ky ve  civar köyler, Bayat ky ve civar köyler, Ballıca ky ve civar köyler,Sücüllü ky ve civar köyler, TURKCELL, VODAFONE, Zonguldak yolu Armutçuk kavşağındaki baz istasyonları,Zonguldak yolu Karayolları Bakım Şantiyesi, Trafolu müşteri olan BORCAM ve MERBAŞ'a Periyodik Bakım  çalışmaları nedeniyle 08:30-18:00 saatleri arası enerji verilemeyecektir.
03.04.2010 Tarihli Kesintiler,
Kdz. Ereğli İlçesine bağlı;Terzi ky ve civar köyler, Cemaller köyü ve civar köyler, Tepeören ky ve civar köyler, Üçköy ky ve  civar köyler, Bayat ky ve civar köyler, Ballıca ky ve civar köyler,Sücüllü ky ve civar köyler, TURKCELL, VODAFONE, Zonguldak yolu Armutçuk kavşağındaki baz istasyonları, Zonguldak yolu Karayolları Bakım Şantiyesi, Trafolu müşteri olan MERBAŞ'a Periyodik Bakım  çalışmaları nedeniyle 08:30-18:00 saatleri arası enerji verilemeyecektir.